Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Vitez: ASK Studio Vitez organizirao specijalni Essesnity Look&Leran seminar

NEWS

OBJAVLJENO:
24.10.2012. u 06:19

U frizerskoj akademiji ASK Studio Vitez prošle srijede, upriličen je specijalni Essesnity Look&Leran seminar za VIP klijente Schwarzkopfa, na kojem su se frizerima predstavile nove tajne iz koloracija trajnim prirodnim bojama. Na seminaru je učestvovalo je 47 frizera.

U frizerskoj akademiji ASK Studio Vitez prošle  srijede, upriličen je specijalni Essesnity Look&Leran seminar za VIP klijente Schwarzkopfa, na kojem su se frizerima predstavile nove tajne iz koloracija trajnim prirodnim bojama.  Na seminaru je  učestvovalo  je 47 frizera. Prezentaciju su radili: G-đica Brigitte Daberer, Essensity i Cross category brand manager iz Beča iz Schwarzkopf Professionala, te Matej Bogataj, ambasador za boje za regiju Adria iz Schwarzkopf Professionala. Imali smo 4 modela: sijedi, plavi, smeđi i bakreni.  Frizere smo uputili u novi način koloracija i nove mogućnosti frizerskih salona, koji rade Essensity prirodni program za kosu, za klijente koji imaju oštećenu i pretretiranu kosu, klijente koji žele koristiti za prirodu prihvatljive proizvode, ali s 100% učinkom. Dekoracija na sceni je stalno podsjećala na prirodu, a na kraju je bio i poslužen Essensity koktel, kaže gospodin Ilija Buha,  brand manager Schwarzkopfa i Indole  za BiH   Više informacija o proizvodima pronađite na Facebook stranici www.facebook.com/SchwarzkopfProfessionalBosnaiHercegovina"  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus