Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Honda Gear za mlađe generacije

Automania

OBJAVLJENO:
25.01.2013. u 19:27

IZVOR:
Armin Sajnica

Oči automobilskog svijeta, proteklih dana su najviše bile usmjerene na međunarodni salon automobila u Detroitu. Međutim, Honda je sve iznenadila i na aktuelnom autoshow-u u kanadskom Montrealu predstavila koncept malog gradskog automobila pod imenom Gear.

  Oči automobilskog svijeta, proteklih dana su najviše bile usmjerene na međunarodni salon automobila u Detroitu. Međutim, Honda je sve iznenadila i na aktuelnom autoshow-u u kanadskom Montrealu predstavila koncept malog gradskog automobila pod imenom Gear.Honda je o neobično dizajniranoj studiji dala minimum informacija. Crveni automobil atraktivnog izgleda, treba da bude jednostavan, ali u isto vrijeme i efikasan. Gear svojim vlasnicima treba da ponudi visok stepen individualizacije i povezivanja sa okolinom. Individualizacija podrazumijeva i različite opcije grafike instrumenata u enterijeru ovog automobila.Automobil treba da privuče, prije svega mlađe kupce, sa posebnim akcentom na gradsku upotrebu. Prema riječima Dave Mareka, korisnici model Gear treba da ocjene kao praktičan, dostupan i zabavan u isto vrijeme. Novi model Honda Gear je manja od modela Jazz, a glavni konkurenti bi mu trebali biti Toyota iQ ili Fiat 500. Honda nije objelodanila pogonski sistem ovog zanimljivog automobila. To dokazuje da serijska proizvodnja nije u planu, ili se ona neće dogoditi u bliskoj budućnosti.    
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus