Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Esma Voloder: Australski top model & Miss

NEWS

OBJAVLJENO:
26.01.2013. u 17:31

Porijeklom iz Gračanice, 20- godišnja Esma Voloder nastanjena u Melbourneu je višestruka miss prestižnih natjecanja i planetarno tražena manekenka, koja djeluje na sve četiri strane svijeta.Uz sve to redovito studira psihologiju pa je često i u Australiji. Obitelj je pobjegla za vrijeme rata, stoga je lijepa Esma stigla u zemlju kengura sa pet mjeseci. Dopadljiva svjetlooka beba se odmah dopala lovcima na talente, ali roditelji nisu dozvolili da joj bilo što pokvari djetinjstvo.

[gallery ids="20350,20351,20352"] Porijeklom iz Gračanice, 20- godišnja Esma Voloder nastanjena u Melbourneu je višestruka miss prestižnih natjecanja i planetarno tražena manekenka, koja djeluje na sve četiri strane svijeta.Uz sve to redovito studira psihologiju pa je često i u Australiji. Obitelj je pobjegla za vrijeme  rata, stoga  je lijepa Esma stigla u zemlju kengura sa pet mjeseci. Dopadljiva svjetlooka beba se odmah dopala lovcima na talente, ali roditelji nisu dozvolili da joj bilo što pokvari djetinjstvo. esmavoloder_5 Prije pet godina privlačna gimnazijalka je postala "Miss Teen Australia" a nedavno je osvojila laskavu titulu prve pratilje "Miss Kina Australia" u Xiamenu. Također je pobijedila na natjecanju "World Supermodel Paegant Winner 2009". Postala je "Best Beach Body" na natjecanju Miss Australia 2011.godine a kao predstavnica Bosne i Hercegovine na "Miss Supermodel". EsmaVoloder2 Sve titule je nisu omele da uspješno ostvari manekenske poslove, te je u skladu s tim započela i karijeru glumice. Nosila je modele australijskih dizajnera "Chavez Roadshow" čiji su stilisti Aaron, Chelly, Pallas Swimewear, Masonette Label. Učestvovala je u spotovima "Vanessa Amorosi Music Video -Gossip", glazbenom videu "So Contagious" kao i editorijalima "Pez and 360 Music Video" i "Just got started". Zatim je uradila fit modeling "Fashion Cult". Priprema se za suradnju sa pariškim L'Oréal-om kao i mnoštvom mladih i nadarenih njujorkških kreatora. Uz sve to uspijeva provoditi vrijeme i sa mlađim bratom Edinom, plivati i družiti se sa kolegama sa fakulteta.   Džana Mujadžić  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus