Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Bez kompromisa: Nova Max Factor Clump Defy maskara za novi volumen vaših trepavica

NEWS

OBJAVLJENO:
01.02.2013. u 08:44

NOVA Clump Defy Voluminising maskara omogućava da ponovljenim potezima četkice postignete 200% više volumena, a pritom zadržite predivno razdvojene i definirane trepavice s 0% grudvica.

  NOVA Clump Defy Voluminising maskara omogućava da ponovljenim potezima četkice postignete 200% više volumena, a pritom zadržite predivno razdvojene i definirane trepavice s 0% grudvica. To je moguće zahvaljujući inovativnoj tehnologiji izrade četkice. Ova četkica je prva ikad proizvedena za nanošenje maskare bez grudvica. Ravnomjerno i gusto raspoređene bodljice na četkici zaustavljaju grudvice i prije nego se formiraju, te definiraju i razdvajaju trepavice, dok postupak nanošenja maskare osigurava megavolumen i visoko kvalitetan učinak. Trenutno, žene moraju birati između megavolumena i grudvica, jer dok nanose nove slojeve maskare gube definiciju trepavica i raste broj grudvica, pri čemu moraju koristiti različite metode da se riješe grudvica. S novom Clump Defy Volumising maskarom, grudvice su stvar prošlosti – trepavice su savršeno definirane u megavolumenu koji morate primijetiti. Jer, svaka trepavica se računa! clump_defy “Žene ne bi nikada trebale praviti kompromis oko izgleda trepavica, a sada i ne moraju – ova nova maskara nudi kontrolu nad grudvicama tako da možete postići volumen i definirane trepavice s nekoliko jednostavnih poteza,” kazala je Pat McGrath, direktorica za kreativni dizajn Max Factor Global. Na koji vam način ova četkica garantira megavolumen?   1. Pakovanje – kvalitetno pakovanje čuva četkicu i sadržaj maskare, kako bi očuvalo svježinu 5. Precizno raspoređene bodljice – prostor između bodljica je manji nego na prosječ6. noj četkici, što sprečava formiranje grudvica i njihovo prenošenje na trepavice, te omogućava ponovljene poteze i ponovno nanošenje sa nula grudvica, uz definisanje i razdvajanje trepavica 10. Dizajn koji grli trepavice – redefinirana, zaobljena zona na četkici grli trepavice i osigurava im ujednačeni volumen     Clump Defy formula, sa sastojcima poput voska i gline, stvara fleksibilni sloj koji dopušta ponovljene poteze sve do postizanja mega volumena. S obzirom na to da se ne stvaraju grudvice, svoj izgled možete jednostavno osvježiti tokom dana ili večeri, jer Clump Defy Voluminising maskara garantuje trepavice bez grudvica.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus