Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Nagrada za najljepši auto godine pripala je Mercedes Benz A klasi

NEWS

OBJAVLJENO:
05.02.2013. u 13:22

Više od 100.000 ljubitelja automobila iz 52 zemlje izglasalo je Mercedes-Benz A-Klasu za "Najljepši automobil 2012. godine". Glasanje je obavljeno putem sedam mini sajtova, objavljenih na različitim jezicima od strane TV kanala Eurosport.

  Više od 100.000 ljubitelja automobila iz 52 zemlje izglasalo je Mercedes-Benz A-Klasu za "Najljepši automobil 2012. godine". Glasanje je obavljeno putem sedam mini sajtova, objavljenih na različitim jezicima od strane TV kanala Eurosport. Nagrada je uručena 29-og Januara 2013. na Međunarodnom festivalu automobila u Parizu. Javno glasanje se održava od 1987. godine, i ovaj put glasanje je trajalo od 6. decembra 2012 do 20. januara 2013. Nova A-klasa je već dobila niz priznanja za svoj napredni dizajn, pod nazivom "Njemački najljepši automobil" u 2012. prema Auto Bildovoj nagradi za dizajn. Čitaoci njemačkog ADAC Motorwelta i posjetioci ADAC internet sajta takođe su izrazili svoju podršku A-Klasi: Njemački omiljeni automobil je dobio priznanje "Žuti anđeo 2013" od najvećeg evropskog automobilskog kluba.   Armin Sajnica  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus