Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Sony "izbacuje" Playstation 4 u februaru?

NEWS

OBJAVLJENO:
05.02.2013. u 14:14

Od predstavljanja PS3 prošlo je više od šest godina, konzola je prodana u 70 miliona komada, a tržište igara potpuno su promijenili tableti, telefoni i jeftine igre.

  Od predstavljanja PS3 prošlo je više od šest godina, konzola je prodana u 70 miliona komada, a tržište igara potpuno su promijenili tableti, telefoni i jeftine igre. Sony je u četvrtak na YouTubeu videom najavio veliki Playstation susret, prvi u dvije godine. Ovime su raspirili nagađanja kako će 20. februara govoriti o novoj generaciji Playstation konzole. Glasnogovornik kompanije nije htio reći hoće li se govoriti o konzoli u New Yorku, već je samo rekao da će biti priče o poslovanju Playstationa, piše Reuters. Inače, PS3 je prodan u 70 miliona komada. Wall Street Journal navodi kako će se predstaviti konzola, čime će preduhitriti Microsoft u predstavljanju Xboxa. Sony će navodno PS4 početi prodavati prema kraju godine. Na posljednjem Playstation susretu, u januaru 2011., predstavili su prototip Vite, dok su na ranijim susretima predstavljali koncepte i dizajn PS2 i PS3 konzola. Već je prošlo više od šest godina od predstavljanja 'trojke', a u posljednje vrijeme sve je više glasina o dolasku nove generacije konzola. Tržište igara također se od 2006. potpuno promijenilo, zahvaljujući ogromnom rastu tableta i pametnih telefona, što je donijelo poplavu jeftinih igara.   Armin Sajnica  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus