Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Canon u Sarajevu predstavio novitete iz linije proizvoda Canon Cinema EOS Line up

NEWS

OBJAVLJENO:
23.02.2013. u 00:08

Predstavnici kompanije Canon su danas u Cinema City Sarajevo predstavili novitete iz linije proizvoda Canon Cinema EOS Line up i video zapise koje su sačinili poznati režiseri iz cijeloga svijeta, a koji zorno ilustruju sve mogućnosti korištenja ove linije proizvoda.

  Predstavnici kompanije Canon su danas u Cinema City Sarajevo predstavili novitete iz linije proizvoda Canon Cinema EOS Line up i video zapise koje su sačinili poznati režiseri iz cijeloga svijeta, a koji zorno ilustruju sve mogućnosti korištenja ove linije proizvoda. Canon Cinema EOS Line up EOS C100, EOS C300, EOS C500 i EOS-1D C objedinjuju dokazanu video tehnologiju kompanije Canon i tradiciju na polju objektiva sa EOS kreativnošću, te kao takve predstavljaju revolucionarna profesionalna rješenja. Svaki detalj Canon Cinema EOS linije, od dizajna senzora do izmjenjivih EF, EFS i PL objektiva, osmišljen je, projektiran i integriran da pruži profesionalni odgovor na jedinstvene potrebe filmske industrije. Canon partner u Bosni i Hercegovini je bila nacionalna Asocijacija snimatelja, koji su koristeći Canon EOS C300 načinili pet studentskih filmova. “Zadovoljstvo nam je što su partneri ovog projekta profesionalci iz struke, odnosno članovi Asocijacije snimatelja Bosne i Hercegovine, a posebice činjenica da su prvi video zapisi s ovom kamerom u Bosni i Hercegovini načinjeni u edukativne svrhe,“  izjavila je Katarina Mitrović, voditeljica Odjela za marketing zemalja u regiji, uključujući i Bosnu i Hercegovinu.   [gallery ids="21694,21695,21696,21697,21698,21699,21700,21701,21702,21703,21704,21705,21706,21707,21708,21709,21710,21711"]   U ime Asocijacije snimatelja Bosne i Hercegovine, predsjednik Almir Đakoli je sa kolegama iz struke podijelio svoja zapažanja iz rada s kamerom EOS C300 tokom snimanja video zapisa za potrebe studenata Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu. “Canon EOS C300 sa zamjenjivim objektivima, koju odlikuje dobar dizajn, unaprijeđene mogućnosti i odličan kvalitet slike uz minimum svjetla, nudi samo pozitivna iskustva u radu.  Stoga mi je drago što su studenti imali priliku koristiti ovu vodeću kameru u industriji, te što je dostupna i u BiH”.   Armin Sajnica
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus