Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Nagrađujemo Vas: Pošaljite nam fotke Vaših otkačenih frizura i osvojite OSIS zidni sat

NEWS

OBJAVLJENO:
26.02.2013. u 00:47

Vrijeme je da ubijete rutinu u Stylingu vaše kose. Kompanija OVNAK iz Viteza, Schwarzkopf professional i Style.ba Vas nagrađuju. Pošaljite najluđu fotografiju vaše frizure i osvojite OSIS zidni sat.

Vrijeme je da ubijete rutinu u Stylingu vaše kose.  Kompanija OVNAK iz Viteza,  Schwarzkopf professional i Style.ba Vas nagrađuju. Pošaljite najluđu fotografiju vaše frizure i  osvojite OSIS zidni sat.  OSIS iz Schwarzkopf professionala je kreativan, profesionalan Styling sa sastojcima koji inspiriraju I proizvodima koji iznenađuju. Pripremite se da poboljšate svoje kreativne vještine. Inspirirajte se OSIS – om i otkrijte individualnost svake frizure, stvarajući svoj jedinstveni stil. Pošaljite fotografiju svoje NAJLUĐE frizure na naš e-mail: marketing@style.ba. Svakih sedam dana naša stručna komisija nagrađuje najotkačenije frizure OSIS zidnim satom. Sretno i kreativno! osis satovi NI 1 Dakle, 1. Postanite fan naše FB stranice facebook.com/style.ba 2. Podijeti ovaj članak na vašem zidu 3. Uzmite fotoaparat u ruke I Uslikajte svoj super- otkačenu frizuru ( lice se mora vidjeti) 4. Neobrađene fotografije pošaljite na mail marketing@style.ba 5. Budite kreativni i imajte malo sreće osis satovi NI 2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus