Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Komedija “Crnogorac u krevetu” u Coloseum Clubu

NEWS

OBJAVLJENO:
27.02.2013. u 22:19

Sarajevo, 27.02.2013. – U subotu, 02.03.2013. sa početkom u 22.00 sata nasmijte se i uživajte u jedinstvenoj predstavi „Crnogorac u krevetu“.

  Sarajevo, 27.02.2013. –  U subotu, 02.03.2013. sa početkom u 22.00 sata nasmijte se i uživajte u jedinstvenoj predstavi „Crnogorac u krevetu“. Predstava „Crnogorac u krevetu“, koju je režirao i u kojoj igra Peđa Šuškavčević,  je klasična komedija mentaliteta, crnogorska priča koja je svima nama bliska, i koja na duhovit način govori o svim životnim fazama, od rođenja do poznih godina. Predstava je do sada igrana širom Srbije, BIH i Crne Gore, a nalazi se i na redovnom repertoaru pozorišta u Podgorici. Najveći pokazatelji uspjeha predstave su pune sale, nasmijana publika i odlične kritike svih onih koji su do sad imali zadovoljstvo da je pogledaju. Mjesec mart u Coloseum Clubu počinje sa smijehom i dobrim raspoloženjem, te se nadamo da će svi ljubitelji ove umjetnosti dopustiti sebi da sa osmijehom i pozitivnom energijom provedu i ovu subotu. Ulaznice po cijeni od 5 KM te rezervacije po cijeni od 20 KM će se moći kupiti na recepciji Coloseum Cluba.   S poštovanjem, Coloseum Club,  centar zabave i igre
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus