Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Dobitnik parfema Avon Only Imagine je...

NEWS

OBJAVLJENO:
02.05.2013. u 00:47

Proljeće je period godine kada želimo da se riješimo debelih džempera, kapa, šalova i rukavica. Sunce vas poziva da budete pozitivne i lijepe. Novi parfem iz Avona Only Imagine inspirisan je ženskim osmijehom i pozitivnom energijom. Uz malo znanja i sreće, jedna bočica ovog parfema je mogla biti vaša.

[gallery ids="23745,23743,23742"] Proljeće je period godine kada želimo da se riješimo debelih džempera, kapa, šalova i rukavica. Sunce vas poziva da budete pozitivne i lijepe. Novi parfem iz Avona Only Imagine inspirisan je ženskim osmijehom  i  pozitivnom energijom. Uz malo znanja i sreće, jedna  bočica ovog parfema je mogla biti vaša.  Top note ovog parfema čine zelena jabuka, listovi maline i kupina. Središnje note su cvijet ljubičice, ribizla i rozi božur, dok su bazne note mošus,kedrovina i sandalovina.   Uz malo znanja i sreće mogli ste svoj primjerak parfema Avon Only Imagine. Sve što je trebalo napisati bio je odgovor na pitanje. Čime je inspiriran ovaj parfem.   Najzanimljiviji odgovor ...   "Novi parfem iz Avona Only Imagine inspirisan je ženskim osmijehom I pozitivnom energijom. Uz malo više sreće moja supruga s kojom sam nedavno stupio u brak inspirisati i mene na smijeh zajedno s ovim parfemom",   ....dao je naš čitatelj Armin ( arminn-arko@hotmail.com)   Molimo Armina da nam se sa svojim kontakt podacima javi na mail   marketing@style.ba              
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus