Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Broken Doll: Izložbe nakita modne dizajnerice Aide Korman

NEWS

OBJAVLJENO:
06.05.2013. u 23:25

U četvrtak 9. maja u 20 sati u galeriji BlackBOX, u Vrazovoj 5 u Sarajevu, biće upriličeno otvorenje izložbe nakita modne dizajnerice Aide Korman pod nazivom Broken Doll.

SONY DSC     U četvrtak 9. maja u 20 sati u galeriji BlackBOX, u Vrazovoj 5 u Sarajevu, biće upriličeno otvorenje izložbe nakita modne dizajnerice Aide Korman pod nazivom Broken Doll. Aida Korman za kolekciju modnog nakita Broken Doll, pronalazi inspiraciju u japanskim uličnim nošnjama, hip-hop i graffiti savremenoj pop kulturi Japana, koja je trend u svijetu mode. Dizajnerica kombinuje simbole, materijale i teksture koji su naočigled suprotni, slatki, poželjni, cool, šarmantni, nevini i tradicionalni elementi u spoju sa jarkim i neon bojama, maskirnim uzorcima, čaurama metaka, špicatim i bodljikavim nitnama...   Aida_Korman1 U metalu, plastici i drvetu kroz kolekciju se protežu simboli, mira, sreće, bosanskog kraljevstva, narodnih nošnji, nebeskih tijela, ljubavi...i to za lančiće, narukvice, naušnice i prstenje, nakita koji je unisex. Uz razigranu kolekciju Aide Korman 9. maja u 20 sati , moći ćete poslušati lepršavu poeziju Ivone Jukić. Dvije vesele priče umotane u zajedničku majsku večer bit će lijepo druženje i zabavan susret sa umjetnošću.    
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus