Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Tuzla: Finale dječijeg muzičkog festivala "Majski cvijet"

NEWS

OBJAVLJENO:
09.05.2013. u 01:01

Majski cvijet je dječji muzički festival koji se održava u Tuzli, središtu Tuzlanskog Kantona i to svake godine maja mjeseca. Ovogodišnji Majski Cvijet održat će se 10. maja 2013. Godine u 19 sati pod organizacijskom palicom kompanije Freestyle d.o.o. i pokroviteljstvom Općine Tuzla, čija je namjera poticati djecu na muzički izražaj i time obogatiti muzičku scenu kvalitetnim interpretatorima.

finale poster majski cvijet Majski cvijet je dječji muzički  festival koji se održava u  Tuzli, središtu Tuzlanskog Kantona  i to svake godine maja mjeseca. Ovogodišnji Majski Cvijet  održat će se  10. maja 2013. Godine u 19 sati   pod organizacijskom palicom  kompanije Freestyle d.o.o. i pokroviteljstvom Općine Tuzla, čija je namjera poticati djecu na muzički  izražaj  i time obogatiti  muzičku scenu  kvalitetnim interpretatorima.
Pravo sudjelovanja na ovogodišnjem Festivalu imala su djeca u uzrastu od 6 do 15 godina iz cijele Bosne i Hercegovine. Nakon velikog broja pristiglih prijava naših raspjevanih mališana Stručni ocjenjivački žiri je odabrao njih 29  da se predstave u Tuzli na velikom finalu, a najbolje će obradovati Prehrambena industrija KRAŠ. Naši mališani će se predstaviti u dvije kategorije, kategoriji zabavne muzike i kategoriji dječije pjesme.    Organizator projekta poziva svu djecu veliku i malu da u petak 10.05. u 19 sati dođu u Bosanski kulturni centar Tuzla podrže svoje vršnjake i dobro se zabave. Ulaz na festival je  besplatan.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus