Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Osjetimo ritam ljeta uz „Flamingose“ u Coloseum Clubu

NEWS

OBJAVLJENO:
21.05.2013. u 20:12

Najbolji provod u Sarajevu ovog petka, 24.05. sa početkom u 22 sata, će nesumnjivo biti u Coloseum Clubu uz jedinstvene "Flamingose".

 Najbolji provod u Sarajevu ovog petka, 24.05. sa početkom u 22 sata, će nesumnjivo biti u Coloseum Clubu uz jedinstvene "Flamingose".  Ovaj duo ne treba posebno predstavljati. Voditelj i muzičar Ognjen Amidžić i glumac Marinko Madžgalj su svojom originalnošću i veselim pjesmama vrlo brzo uspjeli steći veliku popularnost u zemljama regiona pa tako i u Bosni i Hercegovini. Tokom godina sarađivali su sa mnogim regionalnim zvijezdama, između ostalog sa jazz-folk pjevačem Luisom, Karolinom Gočevom i sa Eminom Jahović, a duetske pjesme koje su nastale su postale veliki hitovi. Prošlu godinu su obilježili zaraznim pjesmama "Dance" i "Litar vina" koje nose prepoznatljivi flamingostični ritam i koje su samo uvod u mnoge njihove hitove koje slijede. Svim posjetiocima koji budu ovog petka u Coloseum Clubu, Flamingosi obećavaju ples do kasnih jutarnjih sati, pozitivnu energiju koja će ih držati nasmijane, i provod koji neće dugo zaboraviti. Zabavimo se zajedno i pozdravimo ljeto uz "Poljupce", "Ljubav" i "Ludi letnji ples".     Flamingosi   http://www.youtube.com/watch?v=Q516zaLtzFw S poštovanjem, Coloseum Club, centar zabave i igre

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus