Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Zagreb: Modiko učestvovao na sajmu mode Zona 45

NEWS

OBJAVLJENO:
26.05.2013. u 22:42

Na nedavno završenom regionalnom sajmu mode Zona 45 održanom u Zagrebu predstavilo se i udruženje modnih djelatnika i kostimografa Modiko. Svoje kolekcije su predstavili dizajneri Jasna Hadžimehmedović-Bekrić, Amna Kunovac-Zekić, Ata Omerbašić, Ljiljana Šaković-Mujan, SheYou, Belma Lizde-Kurt, Nermina Varešanović, OshYosh i Lena Stefanović.

[gallery ids="24474,24475,24476,24477,24478,24479,24480,24481,24482,24484"] Na nedavno završenom regionalnom sajmu mode Zona 45 održanom u Zagrebu predstavilo se i udruženje modnih djelatnika i kostimografa Modiko. Svoje kolekcije su predstavili dizajneri Jasna Hadžimehmedović-Bekrić, Amna Kunovac-Zekić, Ata Omerbašić, Ljiljana Šaković-Mujan, SheYou, Belma Lizde-Kurt, Nermina Varešanović, OshYosh i Lena Stefanović. Na dvije lokacije u centru Zagreba-na trgu Kralja Tomislava i Cvjetnom trgu preko 100 izlagača iz svih krajeva Hrvatske, ali i Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine družilo se četiri dana sa više od 70 000 zainteresovanih posjetitelja. Cilj sajma koji zajedno sa Fashion.Hr sedmicom mode organizuje Vinko Filipić i Martina Matušin je da u narednih nekoliko godina postane središnji regionalni modni događaj koji jednom godišnje okuplja predstavnike regionalne modne scene. U fotogaleriji pogledajte dio atmosfere na paviljonu udruženja Modiko koje je ovim povodom predstavljala dizajnerica Lena Stefanović.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus