Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Udruženim snagama Olynth HA i Visine-a protiv peludne groznice

NEWS

OBJAVLJENO:
29.05.2013. u 00:00

Peludna groznica ove sezone je itekako produžila vrijeme svoga intenzivnog djelovanja, na što su nas na početku samog proljeća upozoravali stručnjaci. Nije bitno radi li se o svrabežu, curenju iz nosa, otečenim očima ili suzenju, simptomi alergija znaju biti jako neugodni i ometati svakodnevne aktivnosti. Olynth HA sprej za nos i Visine Classic kapi za oči pomoći će vam da na najbrži mogući način ublažite i zaustavite simptome alergije.

[gallery ids="24503,24504"] Peludna groznica ove sezone je itekako produžila vrijeme svoga intenzivnog djelovanja, na što su nas na početku samog proljeća upozoravali stručnjaci. Nije bitno radi li se o svrabežu, curenju iz nosa, otečenim očima ili suzenju, simptomi alergija znaju biti jako neugodni i ometati svakodnevne aktivnosti. Olynth HA sprej za nos i Visine Classic kapi za oči pomoći će vam da na najbrži mogući način ublažite i zaustavite simptome alergije. Ukoliko se vaši simptomi više odnose na dišne puteve, curenje i sekret iz nosa i nadraženost nosne sluznice preporučujemo da kod sebe uvijek imate Olynth HA sprej za nos. Olynth HA sprej oslobađa dišne puteve, zaustavlja curenje iz nosa, olakšava izbacivanje sekreta iz nosa, smanjuje oticanje sluznice te omogućava pročišćavanje sinusa i Eustahijeve tube, te se smatra izvrsnim pomoćnikom u liječenju alergijskih oboljenja i rihinitisa. Ambalaža Olynth 0,05% spreja za nos omogućava jednostavno i bezbjedno doziranje te je odobrena za primjenu kod odraslih i djece od 2 godine na više. Ako više vodite borbu s iritacijom očiju i područja oko očiju preporučujemo da vam je uvijek na dohvat ruke Visine Classic otopina za oči. Uzroci nastanka iritacije očiju su razni: alergeni, dim, klor, vjetar, pelud... Svemu ovome možete doskočiti korištenjem Visine Classic kapi koje trenutno uklanaju crvenilo i nadraženost, a otopina je sterilna čak 4 sedmice po otvaranju ambalaže. Visine uspješno uklanjaju peludnu groznicu te konjuktivitis nastao uslijed korištenja lijekova ili čak kozmetike. Primjena Visine Classic pokazala se učinkovitom već nakon prvog dana, a unutar četiri dana se u potpunosti uklanjaju smetnje poput otoka, crvenila i nadraženosti. Visine Classic pouzdano smanjuju intezitet alergijske reakcije vaših očiju bez obzira koji od čimbenika Vam stvara zdravstvene probleme. Budite veseli i slobodni od alergija , nadraženosti i hunjavice uz Olynth HA sprej za nos i Visine Classic kapi za oči!  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus