Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Mostarsko izdanje LUCKY MARKETA pod nazivom "I Love Handmade"

NEWS

OBJAVLJENO:
01.06.2013. u 23:12

U suradnji sa udrugom za kreativni i održivi razvoj Asocijacija Kreativaca, ovu nedjelju od 11:00 do 20:00 sati na platou Mepas mall-a održat će se sajam kreativaca. Građani Mostara moći će se družiti sa kreativcima i kupovati njihove autorske radove u okviru open air ljetnog izdanja Lucky Marketa pod sloganom I LOVE HANDMADE.

lucky_market   U suradnji sa udrugom za kreativni i održivi razvoj Asocijacija Kreativaca, ovu nedjelju od 11:00 do 20:00 sati na platou Mepas mall-a održat će se sajam kreativaca. Građani Mostara moći će se družiti sa kreativcima i kupovati njihove autorske radove u okviru open air ljetnog izdanja Lucky Marketa pod sloganom I LOVE HANDMADE. Na 25 štandova članovi Asocijacije Kreativaca predstavit će svoje unikatne, zanatske i dizajnerske komade izrađene od stakla, žice, drveta, sapuna, ukrase za torte, vintage modu, torbice, upotrebne predmete oslikane u decoupage tehnici, svilene šalove, slike, t-shirt majice, torbice, obuću i slične artikle koje će posjetitelji moći kupovati kao poklone ili suvenire. Kupovina handmade proizvoda je jedinstveno iskustvo. Kupujete li za sebe ili kao poklon dragim osobama, posjedovati handmade proizvod je pitanje lifestyle-a. Svi proizvodi članova Asocijacije Kreativaca su ručno rađeni. Svaki predmet je izrađen sa pažnjom, iza svakog stoji veliki trud, ljubav i strast. Kupovinom unikata, pomažete umjetnicima da nastave svoj autorski rad, jer većini njih ovo je jedini izvor financiranja. Na ovaj način pomažete mlade umjetnike koji osmišljavaju svoje slobodno vrijeme na kreativan način. Proživite jedan dan drugačiji od ostalih, dođite i družite se s Kreativcima! Očekujemo Vas u što većem broju.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus