Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Uz nastup Ane Rucner: Predstavljeno novo premium EUROCLASS gorivo

NEWS

OBJAVLJENO:
21.06.2013. u 00:51

U Bečkoj kafani hotela Europe u Sarajevu sinoć je održana svečana promocija novog proizvoda koji se našao u portfoliju Energopetrola i HoldIne. Riječ je o novom premium gorivu EUROCLASS.

[gallery ids="24826,24827,24828,24829,24830,24831,24832,24833,24834"]     U Bečkoj kafani hotela Europe u Sarajevu sinoć je održana svečana promocija novog proizvoda koji se našao u portfoliju Energopetrola i HoldIne. Riječ je o novom premium gorivu EUROCLASS. Uvođenjem EUROCLASS goriva, HoldIna i Energopetrol na svojim benzinskim stanicama sada nude gorivo premium kvalitete koje ispunjava EURO 5 standarde, a u kojem se primjenjuju aditivi svjetske klase. ''EUROCLASS premium goriva se temelje na poznatim visokokvalitetnim gorivima Eurosuper 95 i Eurodiesel koja zadovoljavaju EURO 5 standarde. Ovim potezom, naša kompanija je samo učvrstila lidersku poziciju na tržištu. Također, povjerenje kupaca će opravdati brzo primjetne prednosti korištenja novih EUROCLASS goriva: više prijeđenih kilometara po jednom rezervoaru i poboljšane radne osobine automobila. Energopetrol i INA su tradicionalni brendovi u regionu i mi smo ponosni na našu tradiciju, ali istovremeno težimo ka liderstvu na polju tehnologije i kvaliteta'', izjavio je Laszlo Bartha, izvršni direktor HoldINA i direktor Maloprodaje. Tretiranjem bezolovnog motornog benzina i dizelskog goriva višenamjenskim aditivima poboljšava se kvaliteta goriva i vozna svojstva, a pozitivni učinci aditiva su: produžen vijek trajanja motora, osigurana optimalna mazivost, smanjena emisija štetnih plinova, poboljšano sagorijevanje i smanjeno trošenje dijelova motora. EUROCLASS goriva su namijenjena svim tipovima vozila, jer su pozitivni učinci uočljivi na svim generacijama automobila, a dostupno je na 91 benzinskoj stanici u našoj zemlji. Specijalna gošća promocije – violončelistica Ana Rucner Svojim poslovnim partnerima i novinarima, Energopetrol i HoldINA su pripremili posebno iznenađenje – nastup fantastične violončelistice Ane Rucner. Svojim jedinstvenim strastvenim stilom i kreativnim repertoarom koji kombinuje klasičnu i modernu muziku, Ana je oduševila sve prisutne.  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus