Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Seks među kolegama je sve učestaliji

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
26.06.2013. u 02:47

Ispitivanje koje je sproveo “Business week” pokazalo je da se u seksualne odnose na poslu upušta sve veći broj ljudi, a čak 90 odsto njih osjeća privlačnost prema kolegi.

Ispitivanje koje je sproveo “Business week” pokazalo je da se u seksualne odnose na poslu upušta sve veći broj ljudi, a čak 90 odsto njih osjeća privlačnost prema kolegi.   Anketa u kojoj je učestvovalo 2.500 zaposlenih dala je zanimljive rezultate. Slijede brojke koje otkrivaju šta se zapravo dešava za vrijeme radnog vremena, i o čemu to zaposleni razmišljaju. 64 odsto anketiranih je izjavilo da ima seksualne fantazije o nekom kolegi, dok je 90 procenata njih priznalo da osjeća privlačnost prema nekoj osobi sa posla. U seksualne odnose sa kolegom upustilo se 54 odsto ispitanika, a među njima 55 odsto njih je imalo seks sa različitim osobama.    Od onih smjelijih koji pristaju na seks sa kolegom 18 procenata je reklo da se seks nije dogodio samo jednom. Iako većini ispitanika (85%), propisi komapanija u kojima rade ne zabranjuju seks sa kolegama, gotovo niko od njih ne misli da za seksualne odnose na poslu treba da zna Odjeljenje za ljudske resurse. Dok zaposlenima seks među kolegama ne smeta, veliki broj učesnika ankete ne odobrava seksualne odnose između šefova i radnika. Anketa je pokazala da 86 odsto njih izbjegava seks sa šefom. I među poslodavcima su u manjini oni koji se odlučuju na seks sa svojim radnicima, njih ima 35 procenata. Istraživanje je otkrilo i gdje se seks među kolegama dešava. Zaposleni za to najčešće biraju neku od poslovnih prostorija.   

Kako se sex odražava na posao Tri četvrtine ispitanika je reklo da seks na poslu nije uticao na njihovu produktivnost, a 84 procenata da afera nije negativno djelovala na karijere. Oni koji su se uzdržavali od seksa za vrijeme radnog vremena činili su to zbog činjenice da je druga osoba neko koga svakodnevno viđaju na poslu, pa im seks sa njom nije djelovao opravdano.  Amela Ravkić
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus