Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Odgođeni besplatni pregledi kože u Tuzli

NEWS

OBJAVLJENO:
05.07.2013. u 13:41

Zbog najave kišnog vremena koje se očekuje za vikend, besplatni pregledi kože na Panonskim jezerima prolongirani su za nedjelju, 14.7.2013. godine od 12:00 do 17:00 sati.

Zbog najave kišnog vremena koje se očekuje za vikend, besplatni pregledi kože na Panonskim jezerima prolongirani su za nedjelju, 14.7.2013. godine od 12:00 do 17:00 sati. Besplatni pregledi kože, u okviru dm kampanje „Djeca sunca“ koji su se trebali održati u subotu, 6.7.2013. godine na Panonskim jezerima u Tuzli, odgođeni su zbog najave kišnog vremena koje se očekuje za vikend. Termin održavanja pregleda pomjeren je za nedjelju, 14.7.2013. godine od 12:00 do 17:00 sati. Kompanija dm drogerie markt drugu godinu zaredom organizuje besplatne preglede kože za posjetioce kupališta u Bosni i Hercegovini. Svi zainteresovani će tako 14.7.2013. u Tuzli na raspolaganju imati dermatologa koji će im uz stručne preglede eventualnih promjena na koži pružiti i korisne savjete o pravilnoj zaštiti kože od sunca. dm je pripremio i zabavni program, aerobik u vodi kao i kutak za najmlađe kojima će se na zabavan način objasniti kako od najranije dobi štititi kožu od sunca.   Armin Sajnica
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus