Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Ines Jovanović: Zaštitno lice 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
15.03.2014. u 14:47

Modni dizajner Svjetlana Prole nagovjestila izgled svoje proljećne kampanje

U organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i Beiersdorf d.o.o. održat će se “32. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO” u Domu Oružanih snaga u periodu od 29.03.-31.03.2014 godine.

Fotografija koja najavljuje 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo nagovještava da nam je modna dizajnerica Svjetlana Prole zajedno s fotografom Aleksandrom Arsenovićem i modelom Ines Jovanović, pripremila vizuelno drugačiju kampanju od prethodnih...

Zaštitno lice za 32. Nivea BH  Fashion Week Sarajevo je Ines Jovanović, model agencije Abc Models, koja ima sofisticirani izgled i nevjerovatnu karizmu. Ines je pozirala ispred objektiva Aleksandra Arsenovića na planini nedaleko od grada Banja Luka. Ovoga puta, kampanja je čini se vizualno ali i po kompletnoj atmosferi drugačija od prethodne i nagovještava izgled aktuelne kolekcije modne dizajnerice Svjetlane Prole za proljeće/ljeto 2014.
 
“Kompletan izgled prezentovan za kampanju 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo upravo opisuje moju kolekciju za predstojeću sezonu “proljeće/ljeto 2014”, koja će tad biti zvanično i predstavljena. Kolekcija akcentuje ženstven, sofisticiran i prirodan izgled žene koji se uklapa u  moje konceptualno viđenje mode” – izjavila je Svjetlana Prole, modni dizajner. 
 
Udruženi u zajedničkom cilju promocije estetike, mode i podrške mladima, Nivea BH Fashion Week Sarajevo je nezaobilazno mjesto za dizajnere i za sve one koji žive modu. Cilj projekta je u osiguranju kreativno-poslovnog razvoja i medijske promocije novih generacija mladih dizajnerskih kreativaca dok se afirmiranim kreatorima daje podrška u nastavku njihovog rada. 
“Mnogo mi znači BH Fashion Week Sarajevo, kao i drugim mojim kolegicama. Fascinira me činjenica da su mnogobrojni dizajneri iz BiH, koji su se opredjelili za modni dizajn nastavili uporno i u kontinuitetu tradiciju modnog izražavanja, a da su upravo svoju PRVU reviju imali prije 17 godina, kada je Udruženje manekena i modnih kreatora BiH osnovano” – izjavila je Ines Jovanović, zaštitno lice 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo. 
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus