Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Predstavljamo - MODAMO.kreARTiva Concept Store editorijal

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
19.03.2014. u 17:07

Fotografije s MADE IN BIH etiketom

Modnu scenu BiH, prošle godine definitivno je obilježilo otvaranje MODAMO.kreARTiva Concpet Storea. Svojim otvaranjem javnosti je predstavljeno 18 mladih dizajnera, čiji artikli ponosno nose etiketu MADE IN BIH.

U storeu se nalaze artikli izlagalača iz susjednih zemalja, Hrvatske i Srbije. Modamo.kreartiva do sada je imala dva Festivala dizajna i umjetnosti, u sklopu kojeg su za cilj imali promociju domaćeg dizajna.
Otvorenje Concept Storea u kojem se radovi naših dizajnera mogu kupiti kroz cijelu godinu je bio logičan potez, i ponosni smo na to što smo ga uspjeli realizirati. Sada, nakon početne euforije oko otvorenja, vrijeme je došlo da naše dizajnere predstavimo i šire, a fotografija je odličan alat koji će kroz medije doći na sva mjesta na koja želimo. Stoga smo napravili naš prvi editorijal kako bi svi oni koji do sada nisu vidjeli radove naših dizajnera, nakon što pregledaju editorijal, ostali fascinirani njihovom dizajnom, baš poput nas.“, izjavila je Ana Ćavar, vlasnica Concept Storea.
I editorijal je nastao u potpisu domaćih snaga, pa je tako kreativno vodstvo pod palicom Ane Ćavar, dok je za styling zadužena Dijana Perić. Fotografiju i obradu potpisuje Nađa Berberović, za make-up je zaslužna Marijana Bošnjak, dok je model koji je ispred objektiva predstavio dizajnere, Marija Kolak.
U galeriji pogledajte čije to artikle sa potpisom MADE IN BIH možete pronaći u sklopu MODAMO.kreARTiva Concpet Storea koji se nalazi u Mostaru, na adresi Kneza Branimira 6 (SPC Rondo).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus