Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Kompanija Avon u Top 40 najpoželjnijih poslodavaca u Bosni i Hercegovini

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
29.04.2014. u 10:28

Vrijedno prizanje

Kompanija Kolektiv d.o.o. / portal Posao.ba osmu godinu zaredom ponudila je priliku bh. građanima da odaberu ko su poslodavci u BiH za koje bi mnogi voljeli raditi, te su tim poslodavcima 25. 04. 2014. na večerašnjoj svečanoj ceremoniji u Domu Armije, u prisustvu velikog broja direktora, HR i marketing menadžera vodećih kompanija, te najvažnijih predstavnika političkog i privrednog života u BiH, dodjeljena priznanja najpoželjnijih u 2014. godini.

Ove godine je od 650 nominovanih kompanija i preko 15 000 glasova, odabrano ko su poslodavci koji su se istakli kao najbolji u svom sektoru, te su i oni nagrađeni priznanjem. U Top 40 kompanija nalazi se Avon Cosmetics BiH d.o.o. odnosno u kategoriji FMCG u top tri najpoželjnije kompanije, za što je priznanje predano u ruke predstavniku Avona:

"Počastvovan sam što sam primio ovu nagradu u ime kompanije Avon i svih naših zaposlenika. Veseli nas činjenica da je Avon poželjna destinacija za domaće stručnjake. Naše je poslovanje usmjereno ka čovjeku kao stubu uspjeha kompanije i drago nam je da su i ispitanici to prepoznali," izjavio je gospodin Mustafa Halilović, Senior Manager Sales za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju.

Razlozi atraktivnosti nagrađenih poslodavaca su različiti. Na prvom mjestu je mogućnost rasta kompanije, vodstvo kompanije u sektoru i imidž kompanije u poslovnom svijetu, zatim dobar tretman zaposlenika i pozitivno radno okruženje i sigurnost radnog mjesta, dok su visina plate, status u kompaniji i beneficije koje nudi poslodavac najmanje važni. 

Ovo veliko istraživanje pokazalo je da su najpoželjniji poslodavci kompanije koje su ulaganjem u svoj brand, u ljude i njihov razvoj, s jednakim poštovanjem koje pokazuju prema zaposlenima kao i prema svojim klijentima, zaslužile da im bude dodjeljeno ovo priznanje. 

 
Tagovi: 6
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus