Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Peugeot investira u svijet muzike

Automania

OBJAVLJENO:
01.06.2014. u 12:36

Nova digitalna platforma

Peugeot je pokrenuo digitalnu platformu s ciljem pružanja prilike svim ljubiteljima ovog brenda da otkrivaju, dijele i razmjenjuju vrijednosti Peugeota kroz svijet muzike. Korisnici će moći razmjenjivati svoja iskustva putem smartphone uređaja, tablet uređaja te u svojim automobilima.

Uz Peugeotov potpis "Motion&Emotion" muzika se pokazala kao prirodnim oblikom izražavanja ovog brenda, te se naročito ilustrira kroz reklamne kampanje na televizijskim stanicama. Vidljivost koju brend ima poslužila je kao odskočna daska za mlade umjetnike poput Yukseka sa reklamnom kampanjom korporativnog brenda u njegovoj pjesmi "Tonight", benda Jabberwocky sa pjesmom "Photomaton" za oglašavanje modela Peugeot 208 ili kalifornijskoj grupi Edward Sharpe and the Magnetic Zeros, čija je pjesma "Home" povezana sa oglašavanjem modela Peugeot 2008.

Nova demonstracija Peugeotove investicije u svijetu muzike je partnerstvo koje je upravo sa brendom potpisala Lykke Li, mlada i sjajna švedska pjevačica  koja je javnosti poznata po svjetski priznatom hitu  "I Follow Rivers". Njena pjesma sa trećeg albuma  “Gun Shot”  je povezana sa lansiranjem kampanje novog Peugeota 108, koja počinje početkom juna.

Korisnici će moći pratiti prednosti iz svijeta muzike  bez obzira gdje se nalaze ili koju vrstu uređaja koriste. Peugeot internet radio stanica će biti dostupna gdje god brend ima prisutnost, bilo da se radi o salonima, sajmovima automobila ali i u Peugeot vozilima, počevši sa novim modelom Peugeot 108, preko Mirror Screen sistema.

Digitalna platforma je posvećena lokalnim i međunarodnim umjetnicima, internet radio stanici i online zajednici posvećenoj ovom projektu.

Više informacija o projektu na http://peugeotmusic.com/

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus