Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

dm donirao 20.000 KM porodilištima u BiH

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
02.06.2014. u 00:03

Uspješno realizovana kampanja ”Za dobar početak“

U novoj dm prodavnici u Sarajevo City Centru povodom finalizacije društveno odgovorne kampanje ”Za dobar početak” dm je uručio novčane donacije predstavnicima četiri porodilišta u Bosni i Hercegovini te poklon pakete za sve mame i njihove bebe rođene u tim porodilištima na dan uručenja donacija.

Čekovi u vrijednosti po 5.000 KM uručeni su predstavnicima JZU Univerzitetska bolnica Foča, Opće bolnice Konjic, JZU ”Sveti apostol Luka” iz Doboja i Kantonalne bolnice Goražde kao i po pet poklon paketa s proizvodima za njegu beba i mama. 

Realizovanjem ove kampanje dm je zajedno sa svojim kupcima želio pružiti mamama i bebama ugodniji početak zajedničkog života i pridonijeti tome da sjećanja na boravak u porodilištima budu lijepa. 

Tim povodom direktor kompanije dm Damir Šlosel kazao je da je veoma zadovoljan postignutim rezultatima kampanje te da će dm i dalje u sredini u kojoj djeluje sprovoditi društveno odgovorne projekte koji imaju za cilj da stvaraju bolje sutra. 

”U okviru kampanje 'Za dobar početak' pozvali smo građane da kupovinom u dm prodavnicama doniraju 1 KM porodilištima u BiH. Zahvaljujući njihovom učešću i podršci prikupljena su značajna sredstva koja će svim mamama i bebama omogućiti poboljšanje uvjeta boravka u porodilištima u Foči, Konjicu, Doboju i Goraždu, a svakako će i olakšati rad osoblja u ovim zdravstvenim ustanovama.” – rekao je Damir Šlosel.

Ovom prilikom, predstavnici porodilišta su se zahvalili kompaniji dm kao i kupcima dm-a koji su pružili podršku ovoj kampanji. Istakli su da će donirana sredstva iskoristiti za unapređenje usluga koje pružaju svojim pacijenticama, za nabavku medicinske opreme ili uređenje prostorija.

Povodom finalizacije kampanje ”Za dobar početak” dm je obilježio i dobar start 14. sarajevske dm prodavnice u Sarajevo City Centru. Na taj dan dm je za sve kupce pripremio mnogobrojna sniženja proizvoda, poklone uz svaku kupovinu te brojna druga iznenađenja. U periodu od 15.5. do 22.5.2014. godine u okviru nagradne igre najsretniji dm kupci mogu osvojiti mašinu za pranje veša plus dm poklon paket, multipraktik i Alnatura kuharicu ili jedan od 10 dm poklon paketa.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus