Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Amra Čerkezović i Merima Ramadanović za Kaftan studio haute couture 2014

Modni radar

OBJAVLJENO:
22.06.2014. u 23:53

Nermina Hodžić i Emina Hodžic Adilović, sestre i dizajnerice

Kad su prije nekoliko godina osnovale Kaftan studio, sestre, koje savršeno fuknkcioniraju i kao dizajnerski dvojac, Nermina Hodžić i Emina Hodžic Adilović, započele su ostvarivanje sna, kojeg danas u potpunosti žive.

Haljine Kaftan studija, koje su Made in Bosna i Hercegovina, ručno rađene i dizajnirane do najsitnijeg detalja, postale su modni hit ne samo u BiH, već i u regionu. Po izboru magazina Glorija iz Hrvatske, jedna od elegantnih haljina Kaftan Studija, izabrana je u Top 20 najljepših haljina 2013. godine.

I dok njihove kreacije nosi sve više djevojaka i žena u regionu, Nermina i Emina su nedavno predstavile svoje haljine i na prestižnom Doha Show Roomu.

 

Da bi što bolje prezentirale svoj rad, djevojke iz Kaftan studija su okupile sjajnu ekipu za realizaciju svoje prve Kaftan video priče. Pogledajte kako Kaftan studio haljine nose poznate manekenke Amra Čerkezović i Merima Ramadanović. Direkor fotografije je Erol Zubcević, Art direktor: Muamer Adilović, za Make up je zaslužna Maja Koristović Talović, frizuru Meliha Višća / Frizerski Salon Melly a za rasvjetu su bili zaduženi najbolji BH majstori svjetla Seidalija Kutlovac, Safet Kutlovac, Adnan Pertef i Admir Štrbo / Izo Light 17 BH.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus