Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Konkurs za učešće na takmičenju trećeg Sarajevo 3D Street Art Festivala Beton Fest

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
08.07.2014. u 13:15

Takmičarski dio će se održati na Vilsonovom šetalištu

Udruženje za razvoj kulture i umjetnosti "Progres" iz Sarajeva poziva sve zainteresirane da od 28.8. do 31.08.2014. budu dio trećeg Sarajevo 3D Street art festivala Beton Fest.

Takmičarski dio festivala održaće se na Vilsonovom šetalištu u subotu 30.8. 2014. U nedjelju će se nakon glasanja održati ceremonija proglašenja pobjednika. Rok za prijavu je 24.08.2014.  

Na konkurs se mogu prijaviti osobe starije od 18. godina i iz bilo koje od zemalja regije. Aplikacija je otvorena i za pojednice i za grupe autora, odnosno timove. Prijavljeni takmičarski radovi trebaju biti 3D imaginacije koje će biti o slikane pastelnim kredama koje će obezbijediti Organizatori.  

Bilo bi poželjno da prije ispunjavanja aplikacije već imate određenu ideju što bi ta slika mogla predstavljati. Potrebno je naglasiti da vaš rad neće biti uzet u razmatranje ukoliko podstiče mržnju, diskriminaciju po bilo kojem osnovu, ili propagira bilo koji od komercijalnih proizvoda, kako na našem, tako i na svjetskom tržištu.  

Apliciranjem vam nudimo mogućnost da iskažete svoj talenat i budete aktivni takmičar gdje će Organizator zajedno sa svojim sponzorima nagraditi najbolje radove, dok samim učešćem postajete dio baze BH Street Art umjetnika, na kojem ćete između ostalog imati priliku učiti i primjeniti 3D tehniku uličnog crtanja koju koriste neki od najvećih svjetskih majstora.  

Obzirom na tešku ekonomsku situaciju u zemlji i šire, Organizator je primoran ograditi se od mogućnosti nepripkljupljanja dovoljno sredstava, zbog čega mozda neće biti u mogućnosti osigurati prijevoz i smještaj za učesnike koji nisu iz Sarajeva.  

Cilj takmičenja, kao i samog festivala jeste da ujedini regionalnu street art scenu, ojača njen kreativni potencijal, te doprinose obnavljanju multikulturalne saradnje, koja je katalizator društvenih promena i podstiče rješenja kojima može da doprinese zajednici i pojedincima.  

Spasite Word aplikaciju na linku ispod. Tačno odgovorite na sva pitanja. Ispunjenu aplikaciju pošaljite na mail: konkurs@betonfest.com i naslovite „Prijava za učešće – Vaše ime i prezime“ .  

Prijava   za   učesnike    može  se  preuzeti  na   službenoj      stranici  festival
Betonfest.com

Napomena   za    potencijale   učesnike:  
Ukoliko imate bilo kakvih tehničkih pitanja kontaktirajte nas na info@betonfest.com ili na broj 00387 61/335-816 ili 00387 61/811-010. Vaša aplikacija je zaprimljena onog trenutka kada vas o tome obavijestimo putem maila ili telefonom, najkasnije u roku od 7 dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus