Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Unitic: Otvoren Planet zdravja BiH

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
15.08.2014. u 08:37

Novi pogled na medicinu i zdravlje

Nedavno su u Unitic Business Centru svečano otvorene prostorije Planeta zdravja BH, licenciranog preduzeća brenda Planet zdravja Slovenija osnovanog 1998. godine sa velikim brojem poslovnica širom Evropske Unije.

Planet zdravja BH je novi pogled na medicinu i zdravlje na bh.  tržištu, radi se u osnovi o integrativnoj medicini, odnosno termoregulaciji koja je jedna od metoda integrativne medicine.


Misija Planeta zdravja BH kako je na otvorenju istakao vlasnik Dr. Kenan Vrca jeste da personaliziranom dijagnozom, proizvodima i terapijom poboljšaju zdravlje i kvalitet življenja ljudi koji žele da izbjegnu zdravstvene probleme bilo koje vrste i unaprijede psihofizičko stanje organizma.

Dijagnostika se izvršava visoko specijaliziranim analizatorom koji pravi kompletne testove stanja organizma za svega 3. minute bezbolno, bez uzimanja krvnog uzorka, bezbjedno i neškodljivo za sve, uključujući djecu i trudnice.
Testira 117 biohemijskih, hemodinamskih i imunoloških parametara organizma.
Proizvodi Planeta zdravja su 100-postotna hladno cijeđena prirodna ulja obrađena nanotehnologijom a koje svaka ćelija ljudskog organizma može prepoznati, istima se hraniti, povećavati energiju te poboljšavati ukupno zdravlje organizma.

Naposljietku terapija je bazirana na termoregulaciji odnosno liječenju na sasvim prirodan način dakle, unošenjem odgovarajuće hrane, pića i 100-postotna hladno cijeđenih prirodnih  ulja - nakon uspostavljanja dijagnoze od strane specijalizovanog ljekarskog osoblja Planeta zdravja BH.


“Termoregulacija kao metoda se fokusira na regulaciju temperature tijela.
Naša metoda je prirodna, bez štetnih efekata. Pristup je baziran na liječenju uzroka a ne posljedica eventualnog oboljenja”, istakao je Dr.Vrca 

 Svi zainteresovani mogu slobodno naručiti na pregled na broj : 061 21 07 02.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus