Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Birajte najkvalitetnije gorivo za svog ljubimca na četiri točka

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
15.10.2014. u 10:31

Euroclass premium gorivo

Promjene godišnjih doba zasigurno utiču na vaš automobil, zato je potrebno na vrijeme pripremiti najbolje uslove za njegov rad u hladnim zimskim uvjetima. Gorivo je jedna od bitnijih stavki u tom procesu. Za svog ljubimca na četiri točka birajte visokokvalitetna goriva jer ona poboljšavaju vozna svojstva automobila, produžavaju vijek trajanja, povećavaju snagu motora, te smanjuju troškove održavanja.

Upravo sa ciljem da se kupcima osigura gorivo u skladu sa evropskim standardima kvalitete, kompanije Energopetrol d.d. i Holdina d.o.o.  su prije godinu dana u svoj prodajni asortiman uvele Euroclass premium gorivo, koje je za veoma kratko vrijeme izazvalo izuzetno pozitivne reakcije i potvrdu potrošača da se radi o visoko kvalitetnom proizvodu. Ovo je razlog zbog kojeg INA i Energopetrol nudeći isključivo EUROCLASS gorivo idu korak dalje u postavljanju standarda kvaliteta goriva na tržištu.

Radi se o ponudi utemeljenoj na poznatim visokokvalitetnim gorivima Eurosuper 95 i Eurodiesel koji ispunjavaju Euro 5 standarde, sa primjenom aditiva svjetske klase.

«Temelj našeg poslovanja čini zadovoljstvo naših kupaca, kojima nastojimo pružiti kvalitetnu i provjerenu uslugu što smo s Euroclass gorivom definitivno postigli. Euroclass gorivo prilagodljivo je svim generacijama automobila što ga čini proizvodom koji pruža maksimalnu efikasnost u svim vremenskim prilikama. Odlukom da na našim pumpama nudimo isključivo EUROCLASS gorivo želimo potaknuti postojeće i buduće kupce da upotrebom našeg goriva naprave prvi korak ka smanjenju troškova održavanja i produženju vijeka svojih automobila » - kazao je Vjekoslav Ivandija, izvršni direktor za maloprodaju, te dodao da su Energopetrol d.d. i Holdina d.o.o. pripremili iznenađenje za kupce koji su već prepoznali EUROCLASS kvalitet.

Svi kupci će, kupovinom EUROCLASS goriva u vrijednosti od 30  KM i više, imati priliku da učestvuju u nagradnoj igri „Podmladi svoj automobil“ kroz koju mogu osvojiti preuređenje svog automobila u vrijednosti od 10.000 KM.

Nagradna igra ”Podmladi svoj automobil” počinje 20. oktobra i trajat će do 10. novembra 2014. godine. Više detalja možete saznati putem web stranice: http://www.energopetrol.ba/ ili putem Facebook fan page-a: https://www.facebook.com/EnergopetrolHoldINA

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus