Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Ansambl Ravnica u Coloseum Clubu

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
13.11.2014. u 09:43

Ponovo u Sarajevu

Rado viđeni gosti Coloseum Cluba, članovi Ansambla Ravnica ponovo sviraju u Coloseum Clubu i to u subotu, 15.11. sa početkom u 22 sata!

Rado viđeni gosti Coloseum Cluba, članovi Ansambla Ravnica ponovo sviraju u Coloseum Clubu i to u subotu, 15.11. sa početkom u 22 sata!

 Tamburaški orkestar Ravnica, postoji od 1992. godine, a od samih početaka njeguje tradicionalnu tamburašku muziku.  Vremenom se zbog tržišta njihov repertoar proširio i sada uključuje dobro usvirane starogradske i narodne melodije sa cijelog prostora bivše Jugoslavije, domaće i strane pop/rock numere i klasičnu muziku i evergreen. Upravo zbog toga Ansambl je tokom svoje bogate karijere zabilježio mnoga lokalna i inostrana gostovanja u evropske države kao što su Njemačka, Austrija, Francuska, Rumunija, itd.  

 

Ansambl je ove godine na "Festivalu bunjevačkih pisama", koji se održao 28.09.2014. u Subotici, publici predstavio novu autorsku numeru "Siromah", za koju je muziku, tekst i aranžman uradio Nikola Jaramazović. Publika u Coloseum Clubu će ove subotu imati priliku da uživa u izvedbi ove i mnogih drugih autorskih pjesama ali i raznovrsnih obrada hitova i odličnoj atmosferi.

Provjerite zašto Ansambl Ravnica  svakim svojim nastupom oduševljava sve prisutne i zašto sa radošću prihvaćaju svaki poziv da ponovo sviraju i uvesele sarajevsku publiku.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus