Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Ženski rokovnik dostupan u dm prodavnicama

Modni radar

OBJAVLJENO:
25.11.2014. u 11:43

Dizajnirala ga je poznata pjevačica

Ženski rokovnik nije još samo jedan planer, već rokovnik sa srcem koji će Vas osvojiti i koji ćete zavoljeti. To je prvi rokovnik prilagođen potrebama moderne žene, a svojim jedinstvenim sadržajem omogućava bolju organizaciju poslovnog i privatnog života.

Pored godišnjeg planera sadrži mnoge zanimljive rubrike koje ga čine drugačijim od klasičnih rokovnika – poput pms kalendara, podsjetnika i upute za samopregled grudi, liste za termine posjeta doktoru, sezonske shopping liste, bilješke o mjesečnom budžetu, check liste za godišnji odmor, liste naslova knjiga ili filmova koje želite pogledati i pročitati, te liste novogodišnjih odluka i prioriteta. Prepoznatljiv je i po ogledalcu ugrađenom unutar korica, posjeduje elastičnu trakicu za zatvaranje, gumicu za olovku, dvije pokazne trakice i džep za vizit kartice. Rokovnik je napokon dostupan i u BiH, i to u svim dm prodavnicama po cijeni od 21,50 KM.

Novo izdanje Ženskog rokovnika za 2015. obilježila je saradnja sa Severinom, koja je dizajnirala dvije naslovnice Lunapark i Čipka te dala svoj osobni pečat i unutrašnosti rokovnika.

- Dobila sam zadatak, ali i čast da dizajniram naslovnu stranu Ženskog rokovnika. To nije običan rokovnik već rokovnik s dušom. Proizvod koji rade žene za žene. Sve izgleda onako kako sam zamislila da treba izgledati,  a na unutrašnjosti stranica su citati mudrih ljudi koji su mi dragi i koje sam ja izabrala. Ima čak i ogledalo unutra. Rokovnik je izvrstan poklon za nadolazeće praznike. Jednostavno ga morate imati, kazala je Severina.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus