Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Balkan Art Fashion Event – What Inspires Your life?

Modni radar

OBJAVLJENO:
25.11.2014. u 12:31

Vrhunski modni događaj u Beogradu

Snažna i svepristuna inspiracija koja pokreće dizajnera da stvara, a publiku koja nosi njegovu odjeću da stalno menja svoju definiciju lepog glavna je tema predstojećeg BAFE-a

Modna manifestacija Balkan Art Fashion Event (BAFE) održava se od 25. do 29. novembra na više lokacija u Beogradu. Mladi dizajneri iz čitavog regiona, kao i poznati blogeri i stilisti aktivno će učestovati u revijama, radionicama i izložbama koje će činiti manifestaciju.
 
“Tokom prva tri dana BAFE-a dizajneri iz Italije, Hrvatske, BiH, Crne Gore i Srbije dobiće priliku da domaćim i stranim ljubiteljima mode pokažu šta je budućnost naše modne scene i gde leže njeni kreativni potencijali. Mi smo tu da im u tome pomognemo i podržimo ih“, izjavio je generalni direktor BAFE-a, Luka Opačić.

Vizuelni doživljaj koji prati svaki performans na BAFE-u biće pojačan efektima koji će dati nov i drugačiji kontekst svakom komadu odeće i modelu koji ga nosi.
Pored dizajnera koji već tradicionalno izlažu na event-u poput Me and the machine-a koji čine Vanja Veselić i Berislav Kovačević, Lazara Ilića iz Crne Gore, Stefana Ristića i drugih, posebnu pažnju treba obratiti i na Mariju Dujović, Valentinu Feher, Olju Stojanović i hrvatskog dizajnera Kruna Jendrijeva.  
Jelena Višnjić , poznata modna blogerka će četvrtog dana manifestacije održati uzbudljivo predavanje o važnosti praćenja sopstvenog instinkta i inspiracije kada je moda u pitanju.
 
Glavni cilj Balkan Art Fashion Event-a je upoznavanje javnosti sa novom generacijom mladih modnih stvaralaca iz Srbije i zemalja regiona. Posebnu pažnju BAFE posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo jednu od grana industrije, već i kao svojevrstan umetnički performans koji se odvija kako na modnoj pisti, tako i na ulici.  


Više informacija potražite na novoj BAFE stranici: http://on.fb.me/1o0fRIh

Slični članci
BAFE raspisuje regionalni konkurs za modne dizajnere i fotografe
BAFE raspisuje regionalni konkurs za modne…
Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere i…
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus