Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Govor tijela pokazuje kakva ste žena

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
07.02.2015. u 18:26

Osmijeh vas odaje

Većina žena smatra da je fizički izgled prvo što privuče muškarca. Međutim, već pri prvom susretu, po govoru vašeg tijela, osmijehu, glasu, pogledu, on može da vas pročita.

Samouvjerena žena

Većina muškaraca može brzo da uoči samouvjerenu ženu: čvrst stisak ruke prilikom rukovanja, direktan kontakt očima, jasan i ravnomjeran glas.

Zadovoljna žena
Dama koja je zadovoljna svojim izgledom ima sjajno držanje i ne robuje modi. To je visoka žena na visokim potpeticama, žena malih grudi u pripijenoj majici i punačka žena u odjeći na horizontalne pruge, prenosi ljepotaizdravlje. Bez obzira na sve fizičke mane, volite svoje tijelo – bićete srećniji i zadovoljniji. A muškarci će vas sigurno primijetiti.

Zaljubljena žena
Sve se može pročitati u pogledu koji žena upućuje muškarcu. Zaljubljena žena može da iskazuje divljenje prema njemu na različite načine, ali pogled sve otkriva. Takva žena neće mijenjati položaj tijela, niti će okretati glavu (bar, ne mnogo). S druge strane, žena koja je slobodna gledaće muškarce duže i prodornije, a tijelom će pratiti poglede.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus