Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Promovirana knjiga Kakodalogija Ivana Stankovića

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
02.03.2015. u 22:01

Marketinška knjiga godine

Knjiga "Kakodalogija" Ivana Stankovića predstavljena je nedavno u Sarajevu u prepunom Art Ateljeu Figure. O knjizi su govorili Amra Zulfikarpašić, Ekrem Dupanović i Bojan Hadžihalilović, intelektualna elita sarajevske umjetničke, kulturne i advertising scene.

Knjiga "Kakodalogija" Ivana Stankovića predstavljena je u Sarajevu u prepunom Art Ateljeu Figure. O knjizi su govorili Amra Zulfikarpašić, Ekrem Dupanović i Bojan Hadžihalilović, intelektualna elita sarajevske umjetničke, kulturne i advertising scene.

 

KAKO  DA ukratko predstavimo Ivana Stankovića? Jedan od pionira oglašivačke industrije u regionu, vlasnik marketinške agencije Communis, docent na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu i profesor na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu. Otac četvoro djece.

 

Kako je sam autor mnogo puta ponovio, knjiga Kakodalogija nije o životnim mudrostima, ali se iz nje mogu izvući nadasve mudre pouke. Nije klasična autobiografija, ali na neki način i jeste, jer piše o svojim slatkim i gorkim životnim iskustvima. Najviše se pominje marketing u prethodne tri decenije na prostorima bivše Jugoslavije, ali je namijenjena svim ljudima u biznisu, uz naravoučenija KAKO podnijeti uspon, a KAKO pad.

Promociji knjige je prisustvovao veliki broj sarajevskih prijatelja autora, studenata, marketinških stručnjaka, dugogodišnjih poslovnih partnera i poznatih ličnosti.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus