Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Max Factor predstavlja Masterpiece Glamour Extensions 3-u-1 maskaru

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
02.03.2015. u 22:44

Posljednja inovacija za istaktnute trepavice

Godine 2015., MAX FACTOR ide korak dalje i lansira 3u1 inovativnu maskaru koja stvara upečatljiv izgled trepavica koristeći kombinacijučetkice i profesionalne formule. Rezultatjeglamurozani istaknut izgled trepavica.

Gospodin MaxFactor je prvi predstavio maskare prije više od 50 godina. Tradicija predstavljanja maskara se nastavlja i danas sa sa nagrađivanim Max Factor Masterpiece butikom.

                            

Max Factor istraživanja su pokazala da kada su u pitanju trepavice, žene žele sve - nemogu se zadovoljiti sa rezultatom koji pruža samo jedna. Da bi se postigaoidealan izgled trepavica potrebno je ispuniti tri stvari - intenzivna crnaboja, dužina i volumen.

Tajna šminkera za upečatljivi izgledtrepavica jeInstant Impact Magični štapić – sadadostupan i vama!

Da biste kreirali upečatljivi izgled trepavica nije vam potrebna velikačektica. Naprotiv, najglamuroznije trepavice se mogu kreirati koristeći se tankimčetkicama,koja ne samo da će vam pružiti instant volumen i dužinu trepavica, već iomogućitiprecizno nanošenje ostavljajući izrazito glamurozan finiš od korijenado vrhova.Masterpiece Glamour Extensions3-u-1 Instant Impact Magični Štapić je stvoren da dodatno istaknei najsitnije trepaviceu poređenjusa većim četkicama.Aida Čelebić -  „Jedinstvenaprednost ove maskare, jeste da se na Instant Impact Magični štapić nanosioptimalna količina formule koja podiže trepavice. Formula u sebi sadrži vlaknakoja produžuju trepavice te kombinaciji sa ovim štapićempruža nevjerovatan izgled trepavica.“

Pažljivo raspoređene čekinjeosiguravaju direktan kontakt između štapića i trepavica, tako da svaki pokretpruža više. Kada se izvadi iz tube, štapić je ravnomjerno i čvrsto obloženformulom, osiguravajući ekstremnu transformaciju već pri prvom nanošenju. Kadase primjeni na trepavice, čekinje dolaze iznutra, pročešljavajući trepavice i odvajaju ih za izuzetno dramatičan finiš.

Kako ova jedinstvena formula funkcioniše?

·        VOLUMEN:FormulaMasterpiece Glamour Extensions 3-u-1 maskare sadrži volumizirajuće česticevoska koje čine da trepavice izgledaju radzvojene i punije.

·        DUŽINA:Ova produžavajuća formula za trepavicesadrži preko 30 000 ugljeničnih vlakana u svakoj tubi. Kada se primjenjuje, tavlakna se pretvaraju u glatku oblikovanu formulu za instant produženi efekattrepavica.

·        INTENZIVNACRNA BOJA:Zahvaljujući formuli koja se sastojiod ugljeničnih vlakana intenzitet crnih trepavica se povećava.

Jedna maskara - više rezultata!

Željeli smo stvoriti proizvod koji će biti u stanju pružiti više. Masterpiece Glamour Extensions 3-u-1 stvara nove trendove i pruža vam tri rezultata.PatMcGrath,MaxFactorGlobalCreative Designdirektorica -"Primjetili smo da se trepavice vraćaju umodu u svim oblicima i veličinama.Od masnih i grudvastih do nezapamćeno fantastičnih i luksuzno bujnih trepavica– sve se vrti oko toga da ostavite utisak. Za mene, MasterpieceGlamourExtensions3-u-1 maskaraje savršenajer pruža ženama mogućnostda seigrajui kreiraju osjećajbogatog, raskošnog, čak ibezgraničnogizgleda trepavica–i to sve u samo jednompotezu."

NovaMax Factor Masterpiece Glamour Extensions "3-u-1 maskara"  dostupna  je od 01.marta2015.

 

Slični članci
Style.ba na prezentaciji nove Max Factor maskare
Style.ba na prezentaciji nove Max Factor…
U SCC-u u Sarajevu 07. i 08.03.2015. održana promocija nove Max Factor Masterpiece…
 Max Factor, Benetton i Young Sopshisticates predstavili trendove za proljeće
Max Factor, Benetton i Young Sopshisticates…
Max Factor, Benetton i modni blog Young Sophisticates, nedavno su u Sarajevu bili…
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus