Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

dm i Ekopak zajedno doprinose zaštiti okoliša

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
15.04.2015. u 23:16

Obilježavanje Dana planete Zemlje

Povodom Dana planete Zemlje, kompanije dm i Ekopak organizuju druženje pod motom „Ambalažu za cvijet i svijet će opet biti lijep!“ koje ima za cilj ukazati građanima na važnost očuvanja okoliša te im pružiti savjete o mogućnostima za reciklažu.

Sve one koji su ekološki osviješteni, ljubitelji prirode i zdravog načina života, kao i one koji to tek planiraju postati, dm i Ekopak pozivaju na druženje u srijedu 22.4.2015. godine od 11:00 do 14:00 sati u Sarajevu, na adresi Trg djece Sarajeva 1 (plato ispred BBI centra).

 

Druženje pod motom „Ambalažu za cvijet i svijet će opet biti lijep!“ ima edukativni karakter a posjetioce koji donesu 5 komada bilo koje ambalaže na poklon očekuje cvijet begonije, a u zamjenu za njihovu plastičnu kesu eko ceker. Posjetioce očekuje i stručno savjetovanje na temu reciklaže i razdvajanja otpada. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus