Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Brandolucija dolazi!

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
07.05.2015. u 13:13

Branding konferencija 2015. donosi internacionalne trendove

Ako želite čuti šta se dešava na internacionalnom tržištu oglašavanja, brandova i novostima koje nose marketinški trendovi u svijetu, a snažno se reflektuju na regionalno i lokalno tržište, upišite u kalendar 12.6.2015. Branding konferencija, Sarajevo, Gradska Vijećnica.

Već pet godina zaredom Branding konferencija u Sarajevu je regionalni centar za umrežavanje i razmjenu iskustava iz oblasti brendinga. Organizatori i ove godine najavljuju vrhunske predavače renomiranog svjetskog i regionalnog iskustva, ali i ostale uspješne marketing eksperte i inspirativne kreativce.

«Želimo okupiti sve one koji pomiču granice u oglašavanju i prate nove pristupe u komunikaciji brandova s potrošačima, biti u koraku s trendovima, odvojiti se od prosječnosti, napraviti iskorak u komunikaciji koja će pomoći brandovima da inspiriraju potrošače. Ovogodišnja poruka Brandolucija snažno i bez kompromisa najavljuje i provocira promjene u komunikaciji pri stvaranju smjelih pristupa na tržištu.», istakla je Vesna Beganović, Founder & CEO agencije Via Media.

Google story – nove prilike za brand,  kako do potpune digitalne afirmacije brenda, emocije, kreativnost i razvoj brandova, PR Star - utjecaj pozitivne PR priče na vaš brend, trendovi u brandiranju – kako to rade uspješni brandovi, načela online i offline kreativnosti, storytelling, specifičnosti odnosa millennialsa prema brendovima, taktike digitalnog brandiranja… samo su dio sadržaja bogatog programa Branding konferencije, jedine ovog tipa u regionu.

Brending konferencija će se održati 12. juna 2015. godine u Sarajevu, u prostorijama Gradske Vijećnice.

Popratni sadržaj namijenjen razvoju lokalnih brendova, biti će sastavni dio konferencije, a sadržavat će iskustvene radionice i konsalting eksperata u oblasti marketing komunikacija, literaturu i case study, te će za lokalne kompanije omogućiti posebne pogodnosti. Svi koji su povezani s marketingom i oglašavanjem, upravljanjem i razvojem brandova ne bi smjeli propustiti ovu priliku.

Čekamo vas!

Za više informacija o kotizacijama i programu saznajte na www.branding.ba

***

Medijski pokrovitelji Branding konferencije 05:

 

BiH: Radio-televizija Federacije BiH, Al Jazeera Balkans, Radio Stari Grad, Oslobođenje, Blic, Klix, Onasa, Fena, Business Magazin, Instore, Media Marketing, eKapija, Seebiz

 Hrvatska: Forbes

Srbija: Advertiser Serbia, Marketing Mreža, Marketing ITD

Slovenija: Marketing magazin

***

INFO:

Branding konferencija je jedini strukovni događaj koji se organizira u Bosni i Hercegovini, a okuplja eksperte specijaliziranih znanja u oblasti brandinga. Prva Branding konferencija održana je 2011. godine sa ciljem podizanja svijesti lokalnih poduzetnika i brand menadžera o važnosti marketinga te ulozi branda u strateškom razvoju kompanije.

Branding konferenciju donosi novosti marketinških strategija, gostovanja vrhunskih predavača, organiziraju se zanimljive radionice i panel diskusije, inspiriše kreativnu energiju i potiče networking. 

Prethodne Konferencije okupile su regionalne i svjetske marketing stručnjake koji su govorili o svemu onome što nam budućnost donosi kada su u pitanju marketinške strategije, nova tržišta, promjene u okruženju.

Branding konferencija se iz godine u godinu razvija i povećava svoj utjecaj na lokalno ali i regionalno tržište koju u prosjeku posjeti 341 sudionik iz 11 zemalja uz objave i reportaže u više od 60 medija.

 

Tagovi: Brandolucija 0
Slični članci
Mjesec žena u Termama Olimia
Mjesec žena u Termama Olimia
Kako je mart poznat po Međunarodnom danu žena, Terme Olimia pripremile su nekoliko…
Podrška inkluziji djece s poteškoćama u razvoju
Podrška inkluziji djece s poteškoćama…
Projekt „Pomozi mi da lakše odrastem“ uz kompaniju dm drogerie markt podržala…
Nezaboravan ljetni odmor u Termama Olimia
Nezaboravan ljetni odmor u Termama Olimia
Odvedite svoju obitelj na kraći odmor s daškom svježine i raznolikosti, gdje…
Maria Sharapova novo zaštitno lice Avona
Maria Sharapova novo zaštitno lice Avona
Poznata teniserka Maria Sharapova novo je zaštitno lice Avonove luskuzne LUXE make-up…
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus