Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Velika nagradna igra Grand kafe u BiH: Skupljaj bodove i posuđe je tvoje

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
20.05.2015. u 23:58

Vjernost uvijek donosi siguran dobitak

U Coloseum Clubu je održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljena velika nagradna igra Grand kafe pod nazivom „Vidim ti siguran dobitak“, koja je jedinstvena na teritoriji cijele BiH po tome što svako ko sakupi dobija!

 „Ono po čemu je Grand kafa poznata, jeste prije svega stalan kvalitet, koji označava i naš korporativni slogan – I miris i ukus - poznat u čitavom regionu.Ponosni smo na naš najsavremeniji pogon za proizvodnju kafe u Bosni i Hercegovini, u kome se uz pomoć tima stručnjaka obezbjeđuje konstantan, vrhunski kvalitet proizvoda Grand kafe,“ istakao je Andrej Bele, generalni direktor Strateškog poslovnog područja kafa Atlantic Grupe.  
Uz priču o kvalitetu stoji i briga o potrošačima, po čemu je Grand kafa takođe poznata, a to se potvrđuje i u ovoj nagradnoj igri, u kojoj Grand kafa svim vjernim potrošačima Grand Gold i Grand Aroma kafe daruje vrijedne poklone – Metalac posuđe.  


„Naš cilj je da nagradimo sve ljubitelje Grand kafe, jer da bi dobili svoj poklon, potrebno je samo da rade to što vole, da uživaju u svojoj omiljenoj Grand kafi i sakupljaju poene sa pakovanja. Kada sakupe dovoljan broj poena, sve što treba da urade je da pozovu besplatan broj telefona EuroExpress brze pošte i dobiće željeni poklon na kućnu adresu. U pitanju su zaista vrijedni pokloni, kvalitetno posuđe renomiranog proizvođača Metalac, dobrodošlo svakom domaćinstvu,“ izjavila je Nina Cvetković, senior brend menadžer u Grand kafi.


U velikoj akciji Grand kafe „Vidim ti siguran dobitak“ učestvuju pakovanja Grand Gold i Grand Aroma kafe od 200g i 500g na kojima su odštampani poeni u vrijednosti 2 ili 5. Potrebno je da potrošač isjeca poene sa dna pakovanja (poen sa brojem 2 sa 200g ili 5 sa 500g) i kada sakupi potreban broj poena za željeni poklon, pozove besplatni telefon EuroExpress brze pošte 0800 51 100. Poklone može da preuzmeodmah u najbližoj poslovnici EuroExpressa ili da ga poruči na kućnu adresu.  
Za sakupljenih 30 poena sa pakovanja Grand kafe učesnici dobijaju na poklon teflon tavu, za 40 poena duboku tavu, a za 50 poena Grand kafa im poklanjašerpu sa staklenim poklopcem. Pokloni se mogu preuzeti u periodu od 15.05.2015. do 13.07.2015. godine.
Više informacija o nagradnoj igri Grand kafe mogu se pronaći nawww.grandkafa.com
 
O Grand kafi i Atlantic Grupi
Grand kafa je stvorena devedesetih godina zahvaljujući entuzijazmu, posvećenosti i ljubavi prema kafi. Ulaganjem u savremenu tehnologiju, poštovanjem trendova na svjetskom tržištu kafe i pažljivim praćenjem želja i očekivanja svojih potrošača, Grand kafa već godinama stvara proizvode koji su pozicionirani u samom vrhu. Poštujući želje potrošača i nudeći im i više od ukusa, Grand kafa je izgradila prepoznatljiv koncept uživanja u kafi - uvijek najbolji kvalitet, vrhunski estetski užitak, dostupnost u svakom trenutku i na svakom mjestu i prisutna je u više od dva miliona domova u čitavom regionu.  
Grand kafa je 2004. godine u Bosni i Hercegovini otvorila najsavremeniji pogon za proizvodnju kafe, gdje tim stručnjaka stalnim ulaganjem u svoje znanje, razvoj i održavanje tehnološke opreme, obezbjeđuje konstantan, vrhunski kvalitet proizvoda Grand kafe.
Grand kafa je danas dio Atlantic Grupe, multinacionalne kompanije koja u svom poslovanju objedinjuje proizvodnju, razvoj, prodaju i distribuciju robe široke potrošnje, uz prisutnost na tržištima više od 40 zemalja širom svijeta. Dinamičnost u poslovanju, bogat portfolio regionalnih robnih marki i snažno razvijena sopstvena distribucija odlikuju Atlantic Grupu i Grand kafu kao ponosni dio uspješnog tima Strateškog poslovnog područja Kafa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus