Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Labeffective proizvodi za podmlađivanje matičnim ćelijama od sada na tržištu

Beauty Zoom

OBJAVLJENO:
21.05.2015. u 00:04

Podmlađivanje matičnim ćelijama od sada moguće i u BiH

U Atriumu Hotela Evropa održana je promocija Labeffective proizvoda za podmlađivanje matičnim ćelijama što je privuklo pažnju velikog broja farmaceuta, doktora iz oblasti dermatologije, drugih medicinskih stručnjaka, te brojnih medija i ličnosti iz javnog života.

U svijetu već godinama poznato i proslavljeno od strane brojnih svjetskih zvijezda, podmlađivanje matičnim ćelijama, zahvaljujući kući Labeffective postalo je moguće i na prostorima Bosne i Hercegovine, s tim da je Labeffective omogućio da luksuz bogatih odsada bude dostupan i širokim masama.

O Tretmanu Matičnim Stanicama (TMS), njenim brojnim dobrobitima za naš organizam i o formuli PLACENTAe, prisutnima na promociji govorila je dr. Samra Šoškić dermatovenerolog.

 

“Korištenjem predznanja o Tretmanu Matičnim Stanicama u kombinaciji sa posljednjim tehnološkim dostignućima, stručni tim Labeffective stvorio je formulu pod nazivom PLACENTAe u vidu kapsule i kreme kao sinergijski proizvod koji potiče zdravlje i ljepotu iznutra i izvana, te oživljava sve procese u organizmu. Matične ćelije su veoma hranljive i bogate proteinima, podržavaju aktivnost kože, pokreću kožu u proces samoobnove, redukuju linije i bore. Placenta ovce je puna zdravih matičnih ćelija, koje njeguju i hrane sve ćelije u našem organizmu i zamjenjuju mrtve sa novim i zdravim, ostavljajući nas dugo vitalnima i u snazi. Vrlo je važno napomenuti da uzimanje matičnih ćelija iz placente ovce ne povlači sa sobom etička pitanja.” - istakla je između ostalog dr. Šoškić.

 

Stručnjaci tvrde da iako je proces starenja neizbježan proces, način na koji starimo biramo sami. Na današnjoj promociji se upravo govorilo o formuli PLACENTAe kao moćnoj kuri podmlađivanja kompletnog organizma i odabiru da se stari “dostojanstveno”.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus