Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Čarobna noć Davidoffa ponovo puna iznenađenja

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
30.05.2015. u 11:42

Fantasično dobra zabava u organizaciji agencije Communnis

U Bečkoj kafani hotela Europa u Sarajevu, održana je još jedna, sada već tradicionalna, čarobna majska noć Davidoffa, ovoga puta tematski nazvana “For the Hunters” – po prestižnom karakteru svih koji znaju svoj cilj, znaju šta žele, kako to postići, ali i kada napasti. Među uzvanicima bile su mnoge ličnosti iz javnog, medijskog i poslovnog svijeta.

Svjetski sinonim prestižnog kvaliteta - Davidoff, ponovo je dokazao da vodi igru, priredivši svim prisutnim nezaboravnu noć punu iznenađenja, a atmosfera se ogledala u magiji uspjeha bez egoizma, ubjedljivosti bez tvrdoglavosti, strasti bez opsesije i dobrog života koji nije kičav.

U svijetu gdje život obilježavaju uvijek novi ciljevi, zaustavljanje na već postignutom nije prihvatljivo. U skladu s tim, brend Davidoff, uvijek posvećen izuzetnom kvalitetu, predstavio je Davidoff Blue, novi dodatak svojoj dobro poznatoj Davidoff porodici.

Svi koji su prisustvovali ovoj čarobnoj noći, pamtit će je još dugo po kristalno čistom glasu Aide Mušanović, a na radost i veliko iznenađenje svih, Davidoff noći „For the Hunters“ pridružio se i „stari morski vuk“ Oliver Dragojević, koji je u svom prepoznatljivom stilu obilježio ovaj prestižni događaj.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus