Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine na pripremama u Termama Tuhelj

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
07.08.2015. u 14:19

Oaza mira za idealne pripreme

Košarkaški „Zmajevi“ pripremaju se u idealnim uvjetima koje nude Terme Tuhelj i nadaju se dobrim partijama na predstojećem Europskom prvenstvu, a ljubazni domaćini su učinili sve da im boravak učine što ugodnijim...

Najbolji košarkaši iz Bosne i Hercegovine  su upravo na mini-pripremama u prekrasnom ambijentu Termi Tuhelj gdje imaju idealne uslove za naporne treninge, ali i relaksaciju nakon njih.

Terme Tuhelj poznati wellness i kupališni brend, jedan od najvećih kontinentalnih resorta u Republici Hrvatskoj, uvelike je poznat i po sportskom turizmu. Bogat sportski sadržaji raspoređeni na nekoliko lokacija u sklopu resorta, specijalizirane sportske masaže, posebna prehrana prilagođena sportašima te ostali sadržaji koji su potrebni za postizanje vrhunskih sportskih rezultata. To su ovaj put prepoznali i čelni ljudi Košaarkaškog Saveza Bosne i Hercegovine u želji da igračima priušte vrhunske pripreme pred predstojeće Europsko prvenstvo.

„Mnogo naših sportskih prijatelja nam je sugerisalo da su Terme Tuhelj pravo mjesto za pripreme sportista, a sada smo se uvjerili da nema tih riječi kojima se mogu opisati svi sadržaji koji Vam se ovdje nude. Ovo je svojevrsna oaza mira i tišine za idealne pripreme. Vrlo je moguće da ova lokacija ubuduće postane mjesto na koje ćemo se redovno vraćati“ – riječi su Igora Stojanovića, direktora svih reprezentativnih vrsta u KS BiH.

Sa njim su se složili svi igrači i stručni štab na čelu sa Duškom Ivanovićem vrhunskim crnogorskim stručnjakom koji je na čelu košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus