Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Courtyard by Marriott u Sarajevu predstavio S One Sky Bar i S One restoran

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
11.08.2015. u 22:10

«S one» su mjesta vrhunske usluge i profesionalnog osoblja

Novootvoreni hotel “Courtyard by Marriott» u Sarajevu organizirao je druženje sa novinarima na kojem su predstavljeni novi bar i restoran.

 Novootvoreni hotel “Courtyard by Marriott» u Sarajevu organizirao je druženje sa novinarima na kojem su predstavljeni novi bar i restoran.

 “S One Sky Bar”, koji se nalazi na krovu hotela i pruža veličanstven pogled na Sarajevo, zasigurno će vrlo brzo postati omiljeno mjesto za izlazak svih onih koji uživaju u ugodnoj atmosferi uz vrhunsku uslugu profesionalnog osoblja i bogatoj ponudi pića.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo da nakon nedavnog svečanog otvaranja hotela Courtyard by Marriott, sada imamo priliku predstaviti “S One Sky Bar” za koji vjerujemo da će kvalitetom svojih usluga snažno doprinijeti obogaćenju turističke i gastronomske ponude glavnog grada BiH. Iako je ovaj bar sastavni dio Courtyard by Marriott hotela, naš cilj je da Sky bar, zajedno za restoranom, pozicioniramo kao mjesto sa prepoznatljivom atmosferom za vrhunski noćni izlazak” kazao je Kayhan Kilit, Cluster generalni menadžer Courtyard i Residence Inn by Marriott u BiH.

 Za vrhunsku gastronomsku ponudu restorana “S One”, koji se nalazi u lobiju hotela, odgovoran je šef restoranske kuhinje Zulfikar Demirci.  Ovaj vrhunski kuhar svoju respektabilnu međunarodnu reputaciju stekao je radeći u svjetski poznatim hotelima poput Kempinski i Sheraton hotela.

 Važno je napomenuti da će u okviru S One branda hotelski restoran nuditi i uslugu cateringa za događaje koji će biti organizirani izvan hotela. S One restoran od 10.8.2015. godine uvodi i poseban meni za poslovni ručak, kao i mogućnost organizacije svih vrsta evenata te ostalih poslovnih događaja.

S One Sky Bar i S One restoran nastavljaju saradnju sa lokalnim kompanijama, koji su i njihovi dobavljači, a čiji su potencijal i kvalitet prepoznati u dosadašnjem poslovanju hotelskog branda Marriott u BiH te su dio jedinstvenog branda S One koji posluje u sastavu hotela Courtyard by Marriott.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus