Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Vinarija "Podrumi Vukoje" predstavila nova vina

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
27.02.2016. u 11:32

Međunarodni festival vina i gastronomije "Sarajevo vino fest 2016

U sarajevskom hotelu „Radon Plaza“ otvoren je Međunarodni festival vina i gastronomije "Sarajevo vino fest 2016". Posjetioci festivala su imali i ekskluzivnu priliku među prvima degustirati nova vrhunska vina vinarije „Podrumi Vukoje“, koja su prvi put predstavljena u našoj zemlji.

Linija „Tribunia“ nosi ime koje je još car Konstantin dao u desetom vijeku Trebinju. To je i svojevrstan omarž našem gradu iz kojeg je i potekla ova priča o vrhunskim vinima. U pitanju su dva vina iz autentičnog trebinjskog vinograda Zasad-polje – „Bijela Tribunia“ kao vrlo interesantna kombinacija aromatičnosti dubrovačke Malvasie i punoće i voćnosti Chardonnay vina. Vino koje je vrlo brzo steklo naklonost konzumenata kvalitetnih vina. Takođe, tu je i drugo vino „Crvena Tribunia“ kao kombinacija vina Cabernet i Merlot, vino izuzetno lijepe punoće, duge trajnosti i voćnosti i vino koje je na prestižnom najvećem svjetskom sajmu vina u Beču osvojilo regionalni trofej i zlatnu medalju za kvalitet. "Vina koja dolaze iz vinarije `Vukoje` su specifična i jedna su od najcjenjenijih vina u regionu. Vinarija uzgaja carske vinograde koji su podignuti još 1894. godine, što znači da će ove godine biti 122. berba – rekao je Radovan Vukoje vlasnik vinarije „Podrumi Vukoje“.

 

Predstavljanjem ova dva vrhunska vina, Vinarija „Vukoje“ je još jednom dokazala da je lider u vinarskoj industriji Bosne i Hercegovine i da je vino iz trebinjskih vinograda postalo veoma tražen proizvod u čitavom svijetu. Pored ova dva nova branda, posjetioci Vinskog festivala su mogli uživati i u ostalim proizvodima „Podruma Vukoje“.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus