Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Povedite vašu porodicu u Terme Olimia

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
13.08.2016. u 08:49

Veliki interes ljubitelja kvalitetnog wellnesa

Zbog velikog interesa ljubitelja kvalitetnog Wellness-a i porodičnog odmora u prirodnom ambijentu uz bogatu gastronomsku ponudu, te mogućnost mnoštva različitih porodičnih izleta, iz Termi Olimia su produžili trajanje svoje specijalne ponude.

Upoznajte kulturna dobra i povijesne znamenitosti kozjanskoga kraja. Djeca će biti oduševljena, jer će u prekrasnoj prirodi moći hraniti jelene, ili se zasladiti slasnom olimskom čokoladom, a možda ih iznenade i olimske vještice u svijetu vještičjih vragolija. Izvrsne prilike za upoznavanje ljekovitog bilja olimskih redovnika i posjetu jednoj od najstarijih apoteka. Pridružite se i uz vodiča upoznajte našu raznolikost.

Gastronomski užitak je nezaobilazan dio vašeg odmora. Bogat vitalni doručak koji će vam osigurati energiju za otkrivanje ljepota olimske priče i večera koja će izvrsnošću okusa razmaziti vaše nepce, s daškom lokalnih specijaliteta.

U Termama Olimia su vodili računa i o vašem povratku kući. Na polasku ćete dobiti bogat Lunch paket tako da je i okrijepa tokom vašeg putovanja osigurana, a za vas jedna briga i trošak manje.

Ova bogata ponuda uključuje slijedeće: 4x ili 7x polupansiona sa Olimskim samposlužnim bifeom, boca termalne vode u sobi, kupanje na bazenima Wellness centra Termalija, noćna kupanja u Wellness centru Termalija – petkom i subotom, kupanje u Termama Tuhelj, zabavni, razigrani i adrenalinski vodeni doživljaji u Termalnom parku Aqualuna (3000 m2 vodenih površina), sa slobodnim ulazom na tobogan za najjači adrenalinski doživljaj u Sloveniji – KING KOBRA, upotreba fitness studija, gratis internet (LAN) u sobi, „Wellness bag“ (ogrtač za kupanje i ručnik), bon od 10,00 EUR za zamjenu pansionske večere za večeru u Restoranu Lipa, u restoranu Gratiola, Dvorcu Mihanović u Termama Tuhelj ili kod lokalnih restorana (Jelenov greben, Amon, Gostilna Šempeter), porodični super bonus: besplatan boravak za 2 djece, potpun doživljaj destinacije: porodični izlet, olimska dnevna animacija na odmoru, lunch paket na odlasku.

U periodu 15.7. - 11.9.2016, paket od  5 dana (4 noći) stajat će vas 331,00€, paket od 6 dana (5 noći) 409,50€, paket 7 dana (6 noći) 488,00€, te paket 8 dana (7 noći) 513,00€.

Doplate: boravišna taksa 1,25 € po osobi na dan, soba sa balkonom 5,00 €, puni pansion 12,00 € po osobi na dan, jednokrevetna soba 15,00 € na dan, hotelski apartman + 30 posto cijene paketa.

Wellness doplate: Saune u wellness centru Termalia 10,00 €, Wellness centar Orhidelia 18,00 € u sedmici pon – pet, Wellness centar Orhidelia 25,00 € za vikend sub – ned i praznici.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus