Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Tamara Mandzic putuje u Kinu

NEWS

OBJAVLJENO:
10.09.2011. u 14:26

U sarajevskom klubu "Trap" smjestenom na Dobrinji, ujedno organizatoru dogadjaja uz agenciju Energy models, Udruzenje Energija i predstavnistvo Beauty of Bosnia and Herzegovina, upravo je odrzano natjecanje ljepote.

  U sarajevskom klubu "Trap" smjestenom na Dobrinji, ujedno organizatoru dogadjaja uz agenciju Energy models, Udruzenje Energija i predstavnistvo Beauty of Bosnia and Herzegovina, upravo je odrzano natjecanje ljepote.     Miroslav Bundalo, direktor izbora za BiH i vlasnik licence, sa ovakvim manifestacijama, kako sam istice: "Nastojim prosiriti mreze prijateljstva, ljudskih vrijednosti i zdravog duha"! Ziri je od 12 finalistica odabrao Sarajku Tamaru Mandzic, sto ce krajem godine krenuti u Kinu na svjetsko natjecanje. Gradiscanka Jelena Momic je prva a Aleksandra Males iz Banja Luke, druga pratilja. Njezinasugradjanka Marijana Kretic je Miss Personality, a Slavica Peric iz Mrkonjic Grada ponijela je lentu Miss Fotogenicnosti.Visocanka Emina Slijepcevic je Miss Sarma. Nova Miss Beauty ima 17 godina i pohadja sportsku gimnaziju u rodnom gradu.Trenira odbojku i ples. Cini se da dobro govori i engleski jezik.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus