Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Sarajevo: Otvoren ekskluzivni solarij "Sunlight Lounge"

NEWS

OBJAVLJENO:
11.09.2011. u 11:30

U Sarajevu je nedavno zvanično otvoren novi jedinstveni Sunlight Lounge solarij na trećem spratu novog tržnog centra Robot na Socijalnom.

                          U Sarajevu je nedavno zvanično otvoren novi jedinstveni Sunlight Lounge solarij na trećem spratu novog tržnog centra Robot na Socijalnom.   Pored brojnih predstavnika sedme sile, pojavila su se mnoga poznata TV lica, a zaštitno lice Selma Bajrami došla je sa prijateljem Jasminom Kosićem i Vanjom,djevojkom svog brata. Probrane zvanice dobile su poklon bon od tri sunčanja u ovom solariju, kao i objašnjenje zašto je ovo ubjedljivo najbolji solarij u BiH. Lejla Damadžić, Amel Ćurić, Adnan Omerović, Vedad Fišić, Merima Šemić i Mirsad Terzić samo su neke poznate ličnosti koje su bile na otvorenju.   Naime, kao jedan od prvih studija u regiji testirani su u Stuttgartu po strogim kriterijima BFS-a i uspješno cerfitifirani.   Šta to znači?   - Rade po najnovijem standardu održavanja   - Stručni savjeti - specijalisti za pružanje stručne pomoći o pravilnom korištenju solarijuma.   - Za čišćenje solarijuma koriste DGHM - Dezinfekcijsko sredstvo koje u najkraćem roku maksimalno dezinfikuje površine naših solarijuma tako da je čistoća za svakog sljedećeg gosta zagarantovana!   Strast za detaljima, težnja za perfekcijom kombinovana sa novom tehnologijom i dizajnom - to je jedinstveni studio Sunlight Lounge!  
 ekskluziva.ba  / foto: Style.ba 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus