info@style.ba
Thursday, June 4, 2020
PR

Prva prodavnica otvorena u Banja Luci: H&M stigao u Bosnu i Hercegovinu

254pregleda

Prva prodavnica internacionalne švedske kompanije H&M u Bosni i Hercegovini, svečano je otvorena u Shopping Mallu Delta Planet, u Banjoj Luci. Jedan od najvećih svjetskih modnih lanaca pozdravio je više od 1.000 ljubitelja mode koji su od ranih jutarnjih sati čekali u redu kako bi među prvima ugrabili svoj omiljeni komad odjeće.

H&M je sve kupce iznenadio s 20% popusta na cjelokupnu kupovinu koju su ostvarili na dan otvorenja, a najbrži su dobili novčane vaučere. Prvi u redu za kupovinu koji je stigao u 06:45 sati  dobio je poklon karticu u iznosu od 200 KM. Drugi kupac je nagrađen je sa 150 KM, a  treći u redu sa 100 KM. Ostalih 1.000 kupaca H&M je nagradio poklon karticama vrijednosti 20 KM.

Prodavnica u Banjoj Luci prostire se na oko 2.500 metara kvadratnih, na dvije etaže, a svim budućim kupcima pružit će jedinstveno i uzbudljivo iskustvo kupovine. Direktorica H&M za Austriju, Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Gruziju i Bosnu i Hercegovinu Claudia Oszwald zajedno sa svojim timom svečano je presjekla crvenu vrpcu i pozdravila prve kupce.

“Dugo smo čekali ovaj dan i jako nam je drago da vidimo toliko H&M obožavatelja u Banjoj Luci. Izuzetno sam ponosna što mogu poželjeti dobrodošlicu kupcima u našu prvu prodavnicu u Bosni i Hercegovini te što im možemo ponuditi odličnu kvalitetu robe uz povoljne cijene i na održiv način. Sigurna sam da će H&M biti korak naprijed u modnoj osvještenosti Bosanaca i Heregovaca”, kazala je Claudia Oszwald.

Ostavite komentar