info@style.ba
Tuesday, May 26, 2020
Život i stil

Da li ste znali da već na vjenčanju možete da znate da li ćete opstati u braku?

354pregleda

Onog trenutka kada par stane ispred svojih najbližih i prijatelja i izgovore sudbonosno “da” vjeruju da će zauvijek ostati u zajednici.

Međutim, nažalost, to nije uvijek tako. Fotografi koji za ovaj važan dan fotografišu mladence otkrili su koji su znaci da je brak osuđen na propast.

Na popularnoj mreži Reddit oni su pisali o svom šestom čulu. Naveli su da su to flertovanje tokom ceremonije, uništavanje svadbene torte, ali i da to može da se vidi prema tome kako se mladenci odnose jedno prema drugom.

Takođe, prema njihovom mišljenju, neće se dobro provesti u braku ni ako jedan od njih dvoje previše šuti, piše b92.

A može da bude i drugačije. Kad sve krene po zlu, ali oni ipak ostanu zajedno.

– Bio sam fotograf na vjenčanjima. Mislim da možete reći da li će ostati zajedno zauvijek na osnovu toga kako se nose sa svim malim (a ponekad i velikim) problemima koje dan vjenčanja može da donese.

Bila je jedna priča o paru koju volim da ispričam svima. Oni nisu tipična mlada i mladoženja, vjenčali su se u šumi u kojoj ste mogli da idete na penjanje s velikom drvenom kućom i kaminom ispred. Sva hrana je bila veganska i na vjenčanju je bilo mnogo njihovih prijatelja sa psima – napisao je jedan od njih.

– Sve je bilo savršeno, osim što specijalna haljina koju je mlada napravila i obojila, nije stigla na vrijeme za ceremoniju i ona je bila očajna. Nosila je trenerku i majicu sa printom Mikija Mausa. Njen budući muž je skinuo svoje odijelo, stajao je u boksericama. Bio sam u šoku, ali osim što je bilo čudno imati dlakave muškarčeve noge na mojim svadbenim fotografijama, snimanje fotografija je bilo zaista zabavno i bile su potpuno opuštene. Prilično sam siguran da će im biti dobro – istakao je on.

Dakle, sada znate male ali značajne znakove za opstanak braka.

Ostavite komentar