info@style.ba
Tuesday, January 26, 2021
PR

Pobjednici četvrte Studentske Olimpijade ekipa iz Mostara

263pregleda

Tradicionalna Jägermeister Studentska Olimpijada, koja je održana od 17. do 19. maja u hotelu Sunce u Neumu, donijela je nove šampione – studentsku ekipu iz Mostara “Krim tim 2”.

Jägermeister Studentska Olimpijada, već četvrtu godinu zaredom okupila je finaliste natječaja koji su na maštovit i originalan način ispunili kvalifikacijske zadatke. Prvi krug prijava brojao je studentske ekipe iz čitave Bosne i Hercegovine, koji su morali ispuniti dva kvalifikacijska zadatka. Prvi –  osmisliti najoriginalniju zastavu tima i drugi, videom od maksimalno 90 sekundi prikazati kako se tim priprema za ovu olimpijadu. Nakon što je čak 36 timova ispunila oba kvalifikacijska zadatka slijedio je težak zadatak za Jäger tim  – odabrati finaliste.

Nakon mnogo razmišljanja, glasanja i pomnog biranja, najoriginalnijim i najmaštovitijim timovima je javljeno da spakiraju kofere i spreme se za veliko finale – besplatni vikend u Neumu, gdje će se boriti za medalje na četvrtoj Jägermeister Studentskoj Olimpijadi.

Uz zabavne igre i prepreke te mnogo smijeha, pozitivne energije i pokojom anegdotom, studenti su se zabavili, upoznali kolege iz cijele BiH te stvorili nezaboravne uspomene na fantastičan vikend.  Za medalje su se borile ekipe: Jägerovi svjedoci, Jägermonster, Daah, Arsini miljenici, Krim tim 2, Foxice, Čupavi zmajevi i 56 shades of mamurluk.

“Uvijek nas nanovo iznenadi i oduševi val pozitivne energije, originalnosti, mašte, vedrine i zabave koju ovi mladi ljudi donose sa sobom. Jägermester Studentska Olimpijada četvrtu godinu zaredom nije izuzetak i definitivno je tradicija koju želimo nastaviti njegovati”, poručili su iz Jäger tima.

Ostavite komentar