info@style.ba
Tuesday, January 26, 2021
Kultura i zabava

Nikad provokativnija: Naomi Campbell potpuno naga na naslovnici magazina Vogue

351pregleda

Naslovnica britanskog magazina Vogue podigla je veliku prašinu ovih dana kada se na njoj pojavila gotovo naga Naomi Cambell.

U tekstu, koji je za časopis napisala sama, otvorila je dušu i svijetu priznala nešto vrlo neobično – da se nikada nije osjećala dovoljno sigurnom u svom tijelu.

Slavni britanski supermodel, 49-godišnja Naomi Campbell, ovih je dana ponovno uzburkala prašinu s informacijom da će se pojaviti na naslovnici britanskog Voguea, u možda nikad provokativnijem izdanju, a u kojem će, začudo, progovoriti upravo o vlastitim nesigurnostima, kad je u pitanju njena ljepota.

View this post on Instagram

First drop of Golden Hour 🌅 BTS in Kenya for @britishvogue July 2019 🇰🇪 #NAOMIAFRICA

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Maleni dio editorijala Naomi je sama objavila na svom Instagram profilu, a ovo je otkrila u svom tekstu za ovaj magazin:

“Dugo, jako dugo se nisam osjećala lijepo u svojoj koži. Toliko dugo da mi je tokom karijere bilo jako neugodno da snimam kampanje ne samo razgolićena, već i u donjem vešu”.

“Dok sam odrastala, uopšte se nisam osjećala lijepo i prijatno u svojoj koži. U školi su me često zezali, zvali me pogrdnim imenima što je u meni izazivalo ogromnu nesigurnost. Sjećam se, jedini trenuci kada sam voljela svoje tijelo bilo je onda kada sam plesala. Časovi plesa bili su mi utjeha, jedino sam se tamo osjećala sigurno i jedino tamo donekle prihvatala svoje tijelo”, napisala je u tekstu slavni model.

“Nisam bila znatno drugačija ni kasnije. U karijeri i svakodnevnom životu”, priznala je iskreno manekenka koja i u skoro 50-im izgleda podjednako zanosno kao i u jeku svoje karijere.

“Ni u svakodnevnom životu nisam voljela da se suviše izlažem pogledima, pogotovo ne u uskim pantalonama ili helankama. Kada to nosim, obavezno imam majicu ili nešto oko struka, da ne budem suviše ‘gola’, suviše izložena pogledima”, pojasnila je Naomi.

Ostavite komentar