info@style.ba
Monday, June 1, 2020
Život i stil

Ove četiri tajne svaka žena mora da zna o svom partneru

179pregleda

Iako se često šalimo da su vrlo jednostavni, muškarci mogu da budu puni iznenađenja i, ustvari, vrlo složeni.

Predstavljamo vam nekoliko tajni koje bi mogle da vam rasvijetle put do njegovog srca (ili kreveta, kako god).

1. Strah ga je da će vas razočarati
Ne, ne mislimo na emocionalno razočaranje, nego na seksualno. Dok se hvalisaju kako mogu ili znaju, muškarci u biti ne razgovaraju o samom činu seksa. Ne detaljno, poput žena. One će s prijateljicama podijeliti sve detalje, od tehnike do estetike, dok je to previše riječi za jači spol.

Muškarci znaju kako su žene sve otvorenije, a u svjetlu serija poput Seksa i grada, znaju da su suočeni s velikim očekivanjima. To u njima budi lagani stres i pritisak kako neće biti dovoljno dobri. Još ako počne da razmišlja o vašem bivšem i postavi pitanje: “jesam li bolji nego on“… znajte da morate svjetski da se potrudite i razuvjerite ga, šta god bila istina.

2. I njemu treba pohvala
Aktivnosti ispod čaršafa smatrajte igrom u kojoj svaki igrač osvaja bodove. Takođe, imajte na umu da muškarci vole da pobjeđuju – u ovom slučaju to bi značilo da može vama da priušti orgazam (ili još bolje – više njih). Nemojte da se stidite da pokažete koliko uživate, jer će vaši uzdasi na njega djelovati kao ulje na vatru.

3. Ženama celulit, muškarcima penis
Baš kao što žene misle da je kraj svijeta kada im se vide (ili, grozote li, napipaju) kvržice celulita na zadnjici i nogama, tako i muškarci imaju svoju zonu bojazni. Ona se mjeri u centimetrima!

Bez obzira koliko god od vas tražio da mu kažete istinu da li je najobdareniji od svih vaših partnera, recite mu ono što želi da čuje. U suprotnom biste mogli da rizikujete bojazan, malo anksioznosti i seksualne nedostupnosti.

4. Bradavice nisu zabranjena zona
Ako ste mislili da samo žene imaju osjetljive grudi i bradavice, varate se! Muškarci obožavaju masažu grudi, a mnogima je to omiljeni dio tijela. Ovo mjesto je idealno za masažu uljem ili losionom za tijelo. Opkoračite partnera i sjedite na njega pa krenite s masažom kružeći dlanovima po grudima. Grickajte, sisajte i štipkajte mu bradavice. Pazite da ne budete pregrubi, pa da tako izazovete neprijatnost umjesto uzbuđenja, piše ordinacija.hr.

Ostavite komentar